Hand Vorige pagina


DigiPlein365 van Speyk

Jouw persoonlijke online werk- en leeromgeving met alle digitale middelen die je nodig hebt. Online binnen 1 dag!
OVERZICHT
DigiPlein365 biedt leerlingen, docenten en medewerkers overzicht en eenvoud in hun dag. Overzicht in alle middelen die je inzet (e-mail, applicaties, sites, webpagina’s). Snel navigeren naar de middelen die je op een dag inzet.
EENVOUD
Door de digitalisering, vele applicaties, online bronnen etc. beschikt men over veel informatiebronnen/kanalen. Door de vele middelen ontbreekt echter in veel gevallen het overzicht. De productiviteit verlaagd door het vele inloggen en zoektochten naar werktools/documenten.
PRODUCTIVITEIT
DigiPlein365 voorziet in de behoefte van overzicht, gemak en productiviteit. Een complete dienst om jou met focus en gemak te laten werken en leren. Je bent productiever. Je werkt eenvoudiger samen. Je deelt je werk met één klik. Een productievere toekomstgerichte school.
Release nieuwe Module: Bieb
Release nieuwe Module: Bieb

De digitale bibliotheek van jouw school. Je vindt en plaatst hier alle belangrijke administratie, zoals handleidingen, schoolgids en meer. Al jouw schooldocumentatie centraal!
Online samenwerken
Online samenwerken

Papier is verleden tijd. Met DigiPlein365 kun je gemakkelijk samenwerken door online documenten te delen en tegelijk te bewerken. DigiPlein365 is gebaseerd op Office 365, hét online platform voor productief samenwerken.
Interactief lesgeven
Interactief lesgeven

Betrek jouw leerlingen bij de les door ze in DigiPlein365 te laten werken. Motiveer en ondersteun leerlingen om goed te werken door direct feedback te geven bij opdrachten en verslagen.
SPEYK ISO 27001 gecertificeerd
SPEYK ISO 27001 gecertificeerd

Met ISO 27001 bewijst SPEYK dat zij een organisatie is die haar systemen gecertificeerd heeft op het gebied van informatiebeveiliging. Met dit certificaat toont zij aan dat zij de nodige voorzorgsmaatregelen heeft genomen.
Onze partners
Onze partners

Het één is van het ander afhankelijk. Dat snapt SPEYK. Daarom werkt zij samen met belangrijke partners binnen het onderwijs zoals Kennisnet, Topicus, Entree Federatie en SOMtoday.
Slimme koppelingen
Slimme koppelingen

Organisatiekoppelingen geven toegang tot de tools die schoolbreed worden ingezet, zodat jij je werk goed kan doen. Deze tools worden in meeste gevallen door een ieder binnen school ingezet. Denk hierbij aan Office 365 tools, als Word, Excel, Sway en PowerPoint. Zo heb je ook mijn apps, waar je zelf koppelingen aan kunt maken.
AVG, wat doet jouw school ermee?

Bekijk het webinar over AVG/GDPR. Welke impact heeft het handhaven van deze wetgeving op jouw school? Laat je informeren door de specialisten van SPEYK.
Scholen aan het woord

Voorbeeld: VCOG en hun stap naar Office 365 met SPEYK. Al meer dan 30.000 personen, van leerling tot directeur, maken gebruik van DigiPlein365. En dit aantal blijft groeien! Lees de verhalen van scholen over hun samenwerking met SPEYK.

Wist je dat?:


  • DigiPlein365 al meer dan 40.000 actieve gebruikers heeft?

  • Kennisnet en SPEYK samen een slimme koppeling gerealiseerd hebben tussen DigiPlein365 en de Entree Federatie?

  • Je met DigiPlein365 met één klik bij al jouw bestanden en koppelingen kunt?

  • Topicus en SPEYK samen een Single Sign On koppeling gerealiseerd hebben tussen Digiplein365 en SOMtoday?