10-4-2018 | Microsoft Beleefsessie Office 365 voor MKB & Food

Hand Vorige pagina

Aanmelden voor deze sessie is niet meer mogelijk. Bezoek een van onze andere events of neem contact met ons op voor de alternatieven.

Wat is een beleefsessie Office 365 van SPEYK?
Eerder organiseerde SPEYK Customer Immersion Experiences bij Microsoft. Dit is het vervolg. Beleefsessies met aandacht voor de nieuwste tools van Office 365 in combinatie met werkscenario’s die jij dagelijks tegenkomt. Vanuit werkprocessen worden de slimme tools toegelicht, waardoor je een goede kijk krijgt op het toepassen van ICT en de uitwerking hiervan op jouw werkdag. Ervaar hoe je slimmer omgaat met je tijd door de juiste tools op een goede manier in te zetten. Leer van alle mogelijkheden en maak jou en je organisatie slimmer en beter.

Zelf aan de knoppen.
Je werkt zelf op een device (ter beschikking gesteld door SPEYK) terwijl cloud expert Jeroen i.s.m Microsoft een overview geeft van de meest interessante productiviteitstools uit Office 365.

Programma van de beleefsessie Office 365
Tijden: 9:30 tot 12:00
Locatie: SPEYK, Fokkerstraat 36 te Veenendaal
Besproken tools: Microsoft SharePoint, OneDrive, Sway, Digitaal vergaderen, Office en meer.
De ochtend wordt afgesloten met een heerlijke lunch.
Maximaal twee aanmeldingen per organisatie

Kosten?
Er zijn geen kosten aan deze sessie verbonden. SPEYK investeert graag in ICT kennis binnen bedrijven.

Aanmelden

Aanmelden voor deze sessie is niet meer mogelijk. Bezoek een van onze andere events of neem contact met ons op voor de alternatieven.