11-12-2018 | Microsoft Beleefsessie Office 365 voor het onderwijs

Hand Vorige pagina

Wat is een beleefsessie Office 365 van SPEYK?
Eerder organiseerde SPEYK Customer Immersion Experiences bij Microsoft. Dit is het vervolg. Beleefsessies met aandacht voor de nieuwste tools van Office 365 in combinatie met werkscenario’s beleefsessiedie jij dagelijks tegenkomt. Vanuit werkprocessen worden de slimme tools toegelicht, waardoor je een goede kijk krijgt op het toepassen van ICT en de uitwerking hiervan op jouw schooldag. Ervaar hoe je slimmer omgaat met je tijd door de juiste tools op een goede manier in te zetten. Leer van alle mogelijkheden en maak jou en je onderwijsinstelling slimmer en beter.

Zelf aan de knoppen.
Je werkt zelf op een device (ter beschikking gesteld door SPEYK) terwijl onze Office 365 expert een overview geeft van de meest interessante productiviteitstools uit Office 365.

Inspirerende omgeving.
Deze Beleefsessie wordt gehouden in het gloednieuwe kantoor van Microsoft. Het nieuwe kantoor is een inspirerende ervaring op zich, met aandacht voor Artificial Intelligence en de nieuwste technologische ontwikkelingen. De sessie wordt gehouden in de Learning Hub. Dit high-tech klaslokaal van de toekomst heeft alle technische snufjes die je nodig hebt in je eigen klaslokaal. Ervaar het zelf!

Tijden: 9:30 tot 12:00
Locatie: Microsoft Learning Hub
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol
Besproken tools: Microsoft Teams voor Educatie, SharePoint, OneDrive, Sway, Office en meer.
De ochtend wordt afgesloten met een heerlijke lunch.
Maximaal twee aanmeldingen per onderwijsinstelling

Kosten?
Er zijn geen kosten aan deze sessie verbonden. SPEYK investeert graag in ICT kennis binnen scholen.

Aanmelden