12-6-2019 | Webinar Cloudadoptie

Hand Vorige pagina

Als opvolging van onze Beleefsessies Microsoft Office 365 organiseren wij na elke Beleefsessie de webinar Cloudadoptie. In de Beleefsessie krijg je namelijk een korte overview van wat goede cloudadoptie inhoudt. Bij de webinar gaan we hier dieper op in met een gebruikerscase. Ook als je de Beleefsessie niet hebt bezocht is de webinar erg waardevol en interessant om te beluisteren.

Jouw uitdaging

Je gaat over naar de cloud met jouw organisatie en dit verandert de werkwijze die jij en je collega’s gewend waren. Om dit proces succesvol te laten verlopen wil je dat jouw collega’s optimaal gebruik maken van de nieuwe technologie. Goede begeleiding is hierbij van groot belang. Wij helpen je hiermee en hebben hiervoor een succesvol programma opgezet. Dit programma zorgt ervoor dat jij en je collega’s uiteindelijk met een glimlach aan de slag kunnen met de nieuwe digitale werkwijze.
In deze webinar hoor je in maximaal 30 minuten wat cloudadoptie inhoudt en hoe je dit succesvol in jouw organisatie kunt doorvoeren. Na het eerste deel waarin we adoptie hebben uitgelegd, is er ruim de tijd voor vragen en je eigen cases voor te leggen. Onze adoptie experts beantwoorden jouw vragen live.

Webinar Cloudadoptie

Tijden: 10:00 tot 11:00
Locatie: Waar jij wilt, thuis, op kantoor, onderweg.

 

Aanmelden