15-3-2018 | Ontbijtsessie OneNote & Sway voor het onderwijs

Hand Vorige pagina

Ontbijtsessie Microsoft OneNote & Sway
Donderdagochtend 15 maart van 8.30 – 10.30 inclusief ontbijt.

Microsoft OneNote

Door de mogelijkheid om met één klik vanuit de OneNote desktop een Class Notebook te creëren, is de nieuwe app, Class Notebook, een must geworden voor docenten. Een onenote tegelplek waar je makkelijk afbeeldingen en video’s kunt toevoegen om de leerlingen beter uitleg te kunnen geven. Je krijgt de mogelijkheid om te werken met elk individu en je leert jouw leerlingen kennen en hun manier van werken/leren. De docent krijgt de mogelijkheid om realtimefeedback te geven in persoonlijke kladblokken van leerlingen.

Microsoft Sway

Presentaties maken voor de les hoeft niet meer saai te zijn. Sway is een app van Microsoft waarmee je gemakkelijk interactieve rapporten, persoonlijke verhalen en sway tegelpresentaties kunt maken, die vervolgens op een dynamische wijze worden weergegeven. Voeg eenvoudig je eigen tekst en afbeeldingen toe en inhoud uit andere bronnen zoals YouTube of een webpagina. Met Sway hoef je niet over ontwerpvaardigheden te beschikken om een goede presentatie neer te zetten.

In de ontbijtsessie leer je hoe je kunt werken en leren met Microsoft OneNote en Sway. De sessie is voor mensen die in het onderwijs werkzaam zijn. Er worden diverse toepasbare scenario’s besproken voor jouw schooldag. Haal alles uit deze handige tool voor jouw onderwijsinstelling!

Locatie: SPEYK
Fokkerstraat 36
3905 KV Veenendaal
Datum: 15 maart 2018
Tijd: 08.30 – 10.30 uur
Toegang: gratis

Max. 2 deelnemers per onderwijsinstelling. We hanteren bij deze sessies een kleine groep om de sessie interactief te houden en iedereen de ruimte te bieden om vragen te stellen.

Aanmelden