21-3-2019 | Inspiratiesessie SharePoint Modern Pages voor Educatie

Hand Vorige pagina

Modern Pages van SharePoint, een tool in Office 365 waarmee je zelf de mooiste sites kunt maken met blokken die je zelf kunt inrichten. SharePoint bestaat uit verschillende onderdelen die samen één geheel vormen. Eerder was het onmogelijk of erg moeilijk om dit geheel eenvoudig in te richten zonder ervaren ICT’er te zijn. Nu heeft SharePoint het eenvoudig gemaakt om zelf communicatie- en teamsites te bouwen in Office 365.

Met Modern Pages maak je, door middel van een up-to-date web technologie, zelf snel en makkelijk de mooiste sites. Modern Pages zijn goed zichtbaar op alle devices, van laptop tot mobiel. Alle informatie wordt getoond in één duidelijk overzicht. Het wordt continu ontwikkeld en aangevuld met nieuwe technologieën. Een juweeltje binnen SharePoint wat nog door velen niet ontdekt is.

Onze SharePoint consultant laat jou de mogelijkheden zien van SharePoint Modern Pages. Daag jezelf uit om meer te leren over de mogelijkheden van Office 365 die al die tijd binnen handbereik lagen. Ben je nog niet zo ervaren met het werken in SharePoint? Dan is deze sessie extra interessant voor jou!

Tijden: 9:30 tot 12:00
Locatie: SPEYK, Fokkerstraat 36 te Veenendaal
Besproken tools: Microsoft SharePoint, Communicatiesites, Teamsites
Kosten: gratis
De ochtend wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Maximaal twee personen per organisatie

 

Aanmelden