27-11-2018 | Inspiratiesessie ‘Toekomstgericht onderwijs & Gebruikersadoptie’

Hand Vorige pagina

Inspiratiesessie ‘Toekomstgericht onderwijs & Gebruikersadoptie’
Donderdag 27 november van 9.30 – 12.00 inclusief lunch.

Een kijkje in de nabije toekomst! 

Een inspiratiesessie met een aantal experts op het gebied van Internet of Things, Robotica, Digitale geletterdheid en Gamification. Zij delen hun kennis over de trends en welke impact dit heeft op het onderwijs, maar ook hoe je dit kunt toepassen. Laat je voeden met de nieuwste technologie.

We maken een combinatie met gebruikersadoptie. Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe digitale werk- en leerwijze goed landt bij de gebruikers? Dat is waar gebruikersadoptie om draait. We maken momenteel een digitale transformatie door waar leermiddelen meer en meer digitaal worden aangeboden en docenten én leerlingen hiermee moeten kunnen werken. Hierbij komen vaak nieuwe werkwijzes aan te pas. 

Zonder adoptie is er weinig kans dat de nieuwe werkwijze slaagt en optimaal wordt ingezet. Met de juiste gebruikersadoptie kun je dit doel wél bereiken en kan iedereen gerust starten met de nieuwe werkwijze.

Programma

09.30 – 09.45 Welkom door SPEYK in de gloednieuwe Learning Hub van Microsoft
09.45 – 10.30 Toekomstgericht onderwijs: Internet of Things
10.30 – 11.00 Cloudadoptie en Digitale vaardigheden
11.00 – 12.00 Alles over Digitale geletterdheid, Robotica en gamification
12.00 – 12.30 Afsluiting met heerlijke lunch

Na deze sessie ga je terug naar school met een dosis nieuwe kennis.

Met deze sessie hebben we een primeur! Voor het eerst houden we een SPEYK sessie in het gloednieuwe kantoor van Microsoft. Het nieuwe kantoor is een inspirerende ervaring op zich, met aandacht voor Artificial Intelligence en de nieuwste technologische ontwikkelingen. De sessie wordt gehouden in de Learning Hub. Dit high-tech klaslokaal van de toekomst heeft alle technische snufjes die je nodig hebt in je eigen klaslokaal.

Locatie: Microsoft Learning Hub
Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol
Datum: 27 november 2018
Tijd: 09.30 – 12.00 uur inclusief lunch
Toegang: gratis

 

Aanmelden