7 & 8 februari 2018 | IPON 2018

Hand Vorige pagina

Scroll naar beneden om je meteen aan te melden voor een gratis adviesgesprek

Op 7 + 8 februari 2018 is SPEYK op de IPON aanwezig. Speciaal voor jou hebben wij onze SharePoint onderwijsexpert beschikbaar gesteld op de IPON om met je mee te denken over jouw ICT vraagstukken. Geen verkooppraat, maar kwalitatief inhoudelijke gesprekken waar je echt wat aan hebt.

Digitale transformatie, hoe ga jij hiermee om?
Heb je vraagstukken over hoe om te gaan met de digitale transformatie op jouw school? Hoe creëer je overzicht door ICT? Welke middelen en tools kunnen je hierbij helpen? Hoe ga je efficiënter met je tijd om door inzet van slimme ICT? Onze onderwijsexperts staan voor je klaar en denken met je mee.

Maak ook kennis met DigiPlein365, jouw persoonlijke online werk- en leeromgeving met alle digitale middelen die je nodig hebt. Raak overtuigd door de demonstratie op de stand.

Veel ervaring en kwaliteiten op de stand
Onze ICT onderwijsexperts delen graag hun kwaliteiten en ervaring met jou. Zij zijn al meerdere jaren actief in het onderwijs en komen zelf uit het onderwijsveld. Het is mogelijk om op de IPON met hen een afspraak te maken om te spreken over jouw ICT uitdagingen op school. Vul op deze pagina jouw uitdagingen in met jouw contactgegevens erbij en dan nemen wij contact met je op voor een afspraak op de beurs. Geheel vrijblijvend en een waardevol adviesgesprek dus.

Deel je tijd op de beurs slim in, maak een afspraak.

Cloud onderwijsexperts van SPEYK
Onze cloudexperts adviseren en begeleiden scholen in cloud projecten. Vanuit technische onderwijsprocessen denken zij met je mee. Hoe richt je bijvoorbeeld een SharePoint omgeving in die in lijn ligt met jouw wensen? Op de IPON delen zij hun kennis over de implementatie van SharePoint, Azure en Office365 op onderwijsinstellingen.

 

Ga je niet naar de IPON? Of wil je graag even verder praten na jouw beursbezoek? Bij de After IPON sessie op 15 februari geven wij jou een samenvatting van de belangrijkste onderwerpen die besproken zijn op de IPON.

SPEYK op de IPON 2018
7 + 8 februari 2018
Jaarbeurs Utrecht
Standnummer B044

Loop eens langs, de koffie staat klaar!

 

Ja, ik wil gratis kennis en efficiënt de beurs bezoeken!