6-6-2017 | ICT Onderwijs Experience

Hand Vorige pagina

Helaas is deze sessie vol. Je kunt je wel voor de sessie op 21 september aanmelden. Dit is een identieke sessie.

Eén ochtend met Microsoft en SPEYK en ga boordevol nieuwe inzichten naar school.

DATUM
Dinsdag 6 juni

TIJD
08.30u – 12.00u

LOCATIE
SPEYK onderwijs – Fokkerstraat 36 – Veenendaal


WAT KAN JE VERWACHTEN?

08.30 – 08.45 Welkom door SPEYK. “Jouw onderwijsambities waarmaken door de inzet van slimme ICT” door Aran Franssen bij SPEYK.

08.45 – 09.30 Inspiratie sessie: Ervaringsdeskundige over de inzet van ICT in het onderwijs. Ervaringsdeskundige met meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs en met ICT deelt kennis met jou. Ervaringen en tips om op een efficiënte manier om te gaan met ICT en oog te houden voor de mensen, die ermee werken.

09.30 – 10.15 Kennis sessie: Mobiele devices: Hoe ga je hier op een veilige manier mee om? Dirk Wagensveld, Technisch Onderwijs Consultant bij SPEYK. Intune for Education. Bepalen van groep, applicaties en beleid inclusief voorbeelden uit de praktijk. En vervolgens staat het; hoe ga je verder te werk? Dirk ondersteunt zijn verhaal met een demo.

10.15 – 10.45 Beleef sessie: Ervaar de devices. Onderwijsklant van SPEYK deelt ervaringen uit de praktijk met de Surface Book en de Surface Pro 4.

10.45 – 11.30 Beleef sessie: Productiever zijn door overzicht en werken met handige tools. Jeroen van Ree, Consultant bij SPEYK. Een overview van jouw schooldag en alle processen die je bewust of onbewust tegenkomt. Zien is geloven. Wij laten jou zien hou je door slimme ICT hier beter mee om kunt gaan. Kijk met Jeroen mee en beleef de handige tools van Office 365.

11.30 – 12.00 Genieten: Afsluiting met een heerlijke lunch in het Koffiehuys van SPEYK. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Na een ochtend voor inspiratie, kennis en beleven bieden we je de mogelijkheid na te praten onder het genot van een heerlijke lunch.

WAT GEVEN WIJ JE MEE NAAR SCHOOL?
– Inzicht en toepasbare tools inzake het beheer van mobiele device
– Focus: weet waar je je op moet richten om ICT slim in te zetten
– Kennis inzake productiviteit tools die je kunt overdragen aan je collega’s.
– ‘Wildcard’ die je mag inzetten in 2017 voor een gerichte sessie op jouw school met 10 medewerkers met de onderdelen die jou aanspreken uit deze sessie.
– En heel belangrijk: Veel inspiratie die je kunt omzetten in nieuwe ideeën.
KOSTEN
Geen, wij investeren graag in waardevolle kennis binnen het onderwijs en zetten ons zodoende in om een bijdrage te leveren in het optimaliseren van onderwijsprocessen zodat jij prettiger je werk kunt doen. Er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar voor deze sessie.