21-9-2017 | ICT Onderwijs Experience

Hand Vorige pagina

<Inschrijven niet meer mogelijk>

Eén ochtend met Microsoft en SPEYK en ga boordevol nieuwe inzichten naar school.


DATUM
Donderdag 21 september

TIJD
09.30u – 12.00u

LOCATIE
SPEYK onderwijs – Fokkerstraat 36 – Veenendaal

WAT KAN JE VERWACHTEN?

09.30 – 09.45 Welkom door SPEYK. “Jouw onderwijsambities waarmaken door de inzet van slimme ICT” door Aran Franssen bij SPEYK.

09.45 – 10.30 Inspiratie sessie: Ervaringsdeskundige over de inzet van ICT in het onderwijs. Ervaringsdeskundige met meer dan 20 jaar ervaring in het onderwijs en met ICT deelt kennis met jou. Ervaringen en tips om op een efficiënte manier om te gaan met ICT en oog te houden voor de mensen, die ermee werken.

10.30 – 11.00 Kennis sessie: Mobiele devices: Hoe ga je hier op een veilige manier mee om? Dirk Wagensveld, Technisch Onderwijs Consultant bij SPEYK. Intune for Education. Hoe ga je om met het beheer van mobiele devices. De valkkuilen en oplossingen. Dirk ondersteunt zijn verhaal met een demo.

11.00 – 11.15 Beleef sessie: Ervaar de devices. Onderwijsklant van SPEYK deelt ervaringen uit de praktijk met de Surface Book en de Surface Pro 4.

11.15 – 12.00 Beleef sessie: Productiever zijn door overzicht en werken met handige tools. Jeroen van Ree, Consultant bij SPEYK. Een overview van jouw schooldag en alle processen die je bewust of onbewust tegenkomt. Zien is geloven. Wij laten jou zien hou je door slimme ICT hier beter mee om kunt gaan. Kijk met Jeroen mee en beleef de handige tools van Office 365.

12.00 – 12.30 Genieten: Afsluiting met een heerlijke lunch in het Koffiehuys van SPEYK. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht. Na een ochtend voor inspiratie, kennis en beleven bieden we je de mogelijkheid na te praten onder het genot van een heerlijke lunch.

KOSTEN
Geen, wij investeren graag in waardevolle kennis binnen het onderwijs en zetten ons zodoende in om een bijdrage te leveren in het optimaliseren van onderwijsprocessen zodat jij prettiger je werk kunt doen.

Inschrijven voor deze sessie is niet meer mogelijk. Houd onze website in de gaten voor deze en andere events.