Hand Vorige pagina


Slimme ICT voor foodbedrijven, dat is Speyk!

Blijf produceren. Blijf leveren. Continuïteit door de inzet van slimme en betaalbare ICT oplossingen en diensten.
ADVIES
SPEYK heeft de A-B-C aanpak ontwikkeld. ABC staat voor Advies, Bouw en Continuïteit. Vanuit het adviestraject volgt een juiste vertaling van jullie doelen en processen. 
BOUW
De consultants van SPEYK bouwen aan jouw organisatie door de juiste ICT middelen in te zetten op het juiste moment, voor de juiste mensen. Zo gaat ICT voor je werken. Zoals het hoort.
CONTINUÏTEIT
SPEYK heeft een uitgebreid adoptieprogramma ontwikkeld. Ambities worden werkelijkheid. Medewerkers zijn tevreden en worden productiever. Maak jouw organisatie succesvol en blijf bij!
Vertrouwen van 500+ klanten!
Vertrouwen van 500+ klanten!

Meer dan 500 klanten vertrouwen in SPEYK als dé ICT kennispartner voor foodbedrijven. Lees de verhalen van klanten over hun samenwerking met SPEYK.
Partner ReflexSystems
Partner ReflexSystems

SPEYK (ReflexICT) werkt samen met ReflexSystems voor totaaloplossingen. De kennis van applicaties vanuit ReflexSystems. De ICT diensten van SPEYK.
Slimme ICT diensten
Slimme ICT diensten

SPEYK levert een breed scala aan slimme ICT diensten die jouw bedrijf morgen kan inzetten. Van firewalls tot complete ICT ontzorging met de SPEYK All-in-Service.
Food specialisten van SPEYK
Food specialisten van SPEYK

Meer dan 15 jaar ervaring in ICT en food. SPEYK begrijpt jouw uitdagingen en weet hoe zij ICT slim in kan zetten. Jij kunt blijven produceren en leveren.
Blijven leveren, ICT helpt je hiermee
Blijven leveren, ICT helpt je hiermee

Continuïteitsmanagement..een duur woord maar heel belangrijk. Zeker binnen jouw sector. Lees in SPEYK's blog hoe je hier goed mee om kunt gaan.
Support rondom de klok: 24/7
Support rondom de klok: 24/7

Geen productie door technische storingen kosten jou veel geld. Productie en leveringen moeten doorgaan. Daarom 24/7 monitoring en support. Blijf 'draaien'.
Foodsector loopt achter
Foodsector loopt achter

Veel personeelsafdelingen van grote bedrijven weten onvoldoende raad met de digitale transformatie en het inzetten van nieuwe technologieën in de bedrijfsvoering. Lees het nieuwsbericht.
ICT Security Check
ICT Security Check

De APK keuring voor de veiligheid van jouw netwerk. Krijg inzicht in de potentiële risico's en kwetsbaarheden die een gevaar vormen voor jouw bedrijfsprocessen. Wees zeker van een veilig netwerk.

Wist je dat?:


  • SPEYK  ook 24/7 support levert, zodat jouw productie door kan blijven gaan.

  • ReflexSystems een partner van SPEYK (ReflexICT) is?

  • De supportdesk van SPEYK gemiddeld een 8- krijgt als waardering van klanten?

  • Meer dan 500 klanten vertrouwen hebben in SPEYK en haar ICT services.