Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Sway, SharePoint, Teams, het hele pakket. Een aantal prachtige juweeltjes die jouw werkdag een stuk eenvoudiger maken. Dit pakket heet samen Office 365. Een online platform met de vertrouwde toepassingen waar je dagelijks mee werkt, maar ook met nog verborgen pareltjes die lang niet iedereen kent. In de beleefsessie Office 365 bij SPEYK krijg je een rondleiding door het hele pakket. Dit beleef je vanaf een eigen Microsoft Surface die voor jou klaarstaat. 

Bij de beleefsessie is er volop aandacht voor de nieuwste tools van Office 365 in combinatie met werkscenario’s die jij dagelijks tegenkomt. Vanuit werk- en school processen worden de slimme tools toegelicht, waardoor je een goede kijk krijgt op het toepassen van ICT en de uitwerking hiervan op jouw schooldag. Ervaar hoe je slimmer omgaat met je tijd door de juiste tools op een goede manier in te zetten. Leer van alle mogelijkheden en geef jouw kennis door op school.
 
Beleefsessie Office 365 voor Educatie
 

Datum: 12 november 2020
Tijden: 09:30 tot 12:00
Locatie: SPEYK, Fokkerstraat 36 te Veenendaal
Besproken tools: Microsoft Teams for Education, Sway, SharePoint, Office en meer. De ochtend wordt afgesloten met een heerlijke lunch.
Maximaal twee aanmeldingen per onderwijsinstelling

Kosten?
Er zijn geen kosten aan deze sessie verbonden. SPEYK investeert graag in ICT kennis binnen het onderwijs.

Aanmelden