Centraliseren! Roosters in Outlook en Teams?

Tijdens deze keuzepresentatie laten wij zien hoe wij toewerken naar één digitale plek voor het (blended) onderwijs op jouw school. Wij delen een nieuwe mogelijkheid in het centraliseren van informatie: roosters zijn door een slimme koppeling beschikbaar in Outlook. De volgende stap en release, waarbij leerlingen ook roosters kunnen muteren in Teams, door bijvoorbeeld zelf andere keuzes te maken (binnen gestelde kaders), zie je ook terug in onze presentatie. Je gaat het overzicht, de eenvoud en het gemak ervaren van één omgeving met een roostersynchronisatie tijdens deze interactieve presentatie van SPEYK.

Tijdens het symposium is er twee keer de mogelijkheid om onze presentatie bij te wonen. Van harte welkom!

Over het Zermelo Symposium

Op woensdag 13 oktober 2021 vindt de 16e editie van het Zermelo Symposium plaats. Een dag met een afwisselend programma van plenaire presentaties en keuzepresentaties voor roostermakers, formatiebeheerders, schoolleiders, maatwerkcoördinatoren en andere geïnteresseerden. Op deze dag word je meegenomen in de ontwikkelingen in de Zermelo software van het afgelopen jaar, die door corona niet altijd toepasbaar zijn geweest maar vele mogelijkheden bieden voor het nieuwe schooljaar. Naast een aantal plenaire presentaties kies je twee keuzepresentaties die passen bij jouw eigen interessegebied. Kortom, een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen voor jouw werk en ervaringen uit te wisselen met ‘collega’s’ van andere scholen. 

Dit jaar vindt het symposium weer op locatie plaats, in het NBC te Nieuwegein. We zullen echter ook een deel van het programma online aanbieden. Je kiest bij jouw inschrijving dus uit deelname aan het volledige programma op locatie, met twee presentaties naar keuze, of je kiest om het geselecteerde programma op afstand te volgen.

In het kort


Event:
Zermelo Symposium
Voor:
 Roostermakers, formatiebeheerders, schoolleiders, maatwerkcoördinatoren en andere geïnteresseerden

Datum: Woensdag 13 oktober 2021
Tijden: 12:00 – 12:45 & 15:00 – 15:45 
Presentatoren: Jeroen van Ree & Simon Bosman

Ga naar de website van Zermelo en meld je aan