Datum 18 april
Tijd 09:30 – 13:00 uur
Locatie SPEYK, Plesmanstraat 60 in Veenendaal
Sprekers Danny van Dijk (AvePoint), Jeroen van Ree (SPEYK) en Kasper Bodegom (SPEYK)
Voor Iedereen binnen het onderwijs die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van online toetsen met behulp van Examena
Kosten Gratis

Een digitale toets afnemen, zonder je zorgen te maken over bijvoorbeeld privacy, spieken en fraude. Dit is mogelijk met Examena van onze partner AvePoint. Deze tool maakt namelijk gebruik van de nieuwste Microsoft-technologie en zorgt ervoor dat je leerlingen op een goede en betrouwbare manier een toets kunnen maken, of ze nu online of fysiek aanwezig zijn.

Ben je nieuwsgierig naar de werking van Examena? Kom dan op 18 april naar ons live event, waar we meer inzicht geven in de software door middel van demo’s én je de echte ervaring meegeven door zelf een toets te maken in Examena!

Online examineren met Examena

We leven in een digitaal tijdperk en dat betekent dat ook het afnemen van toetsen meer en meer online afgenomen zullen gaan worden. Angst voor een slechte netwerkverbinding of de veiligheid van je leerlingen zijn verleden tijd, want Examena biedt een veilige, intuïtieve en online toetservaring voor leerlingen én docenten. Docenten kunnen examens samenstellen die perfect zijn afgestemd op de doelstellingen en resultaten van het lesprogramma.

Digitaal surveilleren en beoordelen was nog nooit zo eenvoudig. Examena maakt real-time toezicht op afstand mogelijk. Moderators, surveillanten of andere examenadministratoren houden volledige controle. Dankzij de anti-spiektechnologie kunnen surveillanten live digitaal surveilleren, met behulp van een scherm of in een volledige 360°-werkruimte.

Als docent wil je je leerling goed begeleiden. Inzicht is dan van cruciaal belang. Met behulp van dynamische rapporten kunnen docenten toetsresultaten bekijken, bijhouden en analyseren. Deze gedetailleerde inzichten stellen docenten daarmee in staat om leerlingen effectief te begeleiden naar verbetering.

Programma

  • 09.30 – 10.00 uur Inloop & ontvangst
  • 10.00 – 10.15 uur Opening en welkom
  • 10.15 – 11.00 uur Examena door de ogen van meerdere personas
  • 11.00 – 11.15 uur Pauze
  • 11.15 – 12.00 uur Ervaar het zelf en maak een toets in Examena!
  • 12.00 – 12.15 uur Afsluiting
  • 12.15 – 13.00 uur Lunch van huischef Ies

Ben je je aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn voor online toetsen? Mis deze kans dan niet en meld je aan!

0
0
0
0
0