Op donderdag 28 september zijn wij op het VO-congres! Jij ook?

Datum 28 september 2023
Tijd 10:00 – 16:30 uur
Locatie Beatrix Theater (Jaarbeursplein 6A, 3521 AL Utrecht)
Kosten € 175,00


Ruimte voor leiderschap

Het VO-congres komt er weer aan. De jaarlijkse ontmoetingsplek voor schoolleiders en bestuurders in het voortgezet onderwijs. Dit jaar staat het congres in het teken van ‘Ruimte voor leiderschap’. Ruimte is een sleutelwoord in de vorig jaar gepresenteerde ‘Agenda voor de toekomst’. Ruimte voor leerlingen om te worden wie ze zijn. Ruimte voor leraren om met voldoening hun vak uit te oefenen. En ruimte voor degenen die dit alles faciliteren; de schoolleider en bestuurder. Samen creëren zij de omstandigheden waarin leraren hun werk goed kunnen doen en waarin leerlingen het best tot hun recht komen. Tegelijkertijd komt er als leidinggevende veel op je af. Hoe zorg je voor ruimte? Hoe bewaak je ruimte? Wat creëert ruimte?

Wat mag je verwachten van het congres?

De dag begint met een plenair welkom onder leiding van Vincent de Kort, bekend als juryvoorzitter van het tv-programma Maestro. Verder zijn er tal van interessante sprekers die je meenemen in het thema leiderschap. Naast de plenaire sessies zijn er meerdere workshops te volgen én de standhoudermarkt te bezoeken.

Aran, Emiel en Erwin spreken je graag!

SPEYK is aanwezig op de standhoudermarkt. Wil jij weten hoe technologie een positieve bijdrage kan leveren aan jouw toekomstbestendige school en moderne leiderschap? Bezoek onze stand. Aran, Emiel en Erwin vertellen er graag meer over!

0
0
0
0
0