Je bent als bestuurder of directeur op school met veel beslissingen bezig. Je wilt enerzijds vooruitgang boeken door innovatieve keuzes te maken en anderzijds wil je een aantrekkelijke en professionele werkomgeving blijven bieden voor medewerkers, docenten/leerkrachten en leerlingen.

Veel van deze keuzes zullen uiteindelijk ICT raken. Gewoonweg omdat technologie steeds meer betrokken is bij processen op jouw school. Denk alleen al aan de digitalisering. Waar begin je en hoe ga je hiermee om?

Nu alvast 5 redenen waarom jij na de zomer met DigiPlein365 moet starten; de start en direct ook de continuïteit in jouw digitale transformatie op school.

SPEYK bar
Afbeelding: Screenshot demo omgeving DigiPlein365 inclusief agenda en nieuwsmodules.

#1 Centraliseren van informatie & data
Een uitdaging van velen; hoe ga je om met alle verschillende stromen aan data, documenten en andere informatie? DigiPlein365 biedt toegang tot de apps van Office 365, waaronder SharePoint en Teams, waarin je informatie gestructureerd kunt borgen, verwerken en welke je ook direct samen kunt bewerken. Daarbij geeft DigiPlein365 je een perfecte start van de dag, omdat alle middelen die de verschillende rollen op school inzetten in de vorm van tegels en modules gepresenteerd worden in DigiPlein365.

#2 Versneld (maar met oog voor de mensen die ermee werken) transformeren naar een ‘digital minded’ school
Hoe richt je jouw school digitaal in? Waar begin je? Je kunt DigiPlein365 beschouwen als het startpunt in jouw digitale transitie op school. DigiPlein365 een online platform, welke tijd-, plaats- en device onafhankelijk benaderd kan worden. Daarbij biedt ze digitaal (en beveiligd) toegang tot alle middelen die medewerkers, docenten/leerkrachten en leerlingen inzetten. Je biedt de mensen op school hiermee een compleet online platform, welke toegang biedt tot alles wat zij nodig hebben. Het positieve is dat je blijft ontwikkelen. DigiPlein365 is binnen 1 dag online en hier vanuit bouw je verder naar de complete online leeromgeving voor jouw school. Vanuit jouw wensen en ambities.

#3 Grote stap in aanbieden digitaal onderwijs
Vanuit DigiPlein365 leg je verbindingen naar digitaal lesmateriaal, digitale apps als OneNote, waar vanuit je lessen kunt organiseren en aanbieden. Ook faciliteer je het digitale samenwerken. Medewerkers, docenten en leerlingen hebben overal en op ieder willekeurig device veilig toegang tot hun informatie.

#4 Continu in ontwikkeling: FlexGrid app
DigiPlein365 is continu in ontwikkeling. Neem bijvoorbeeld de FlexGrid app. Deze app maakt het mogelijk voor eindgebruikers om zelf de indeling van de eigen werkomgeving aan te passen. De eindgebruiker kan de apps en modules in DigiPlein365 zelf verschuiven en aan of uit zetten. De beheerder van de DigiPlein365 omgeving kan configureren welke standaard indeling de pagina heeft en welke onderdelen op de pagina verplaatsbaar zijn. Vervolgens kan de eindgebruiker zelf haar persoonlijke weergave samenstellen. Bekijk hier de video met instructies.

#5 Helder kostenmodel
Het platform neem je af in abonnementsvorm (maandelijks per gebruiker). Wij adviseren je tevens over budgetten aangaande ontwikkeling, governance en adoptie van het platform. Jij beslist in hoeverre jullie investeren in ontwikkeling en adoptie. Wij geven je een compleet kostenoverzicht zodat je weet wat jouw ICT kosten per jaar zijn.
De adviseurs van SPEYK komen graag bij jou langs om een demonstratie te geven op jouw school. Natuurlijk investeren wij graag in jouw vooruitgang en is dit kosteloos. Ook organiseren wij regelmatig beleef- en inspiratiesessies over het werken en leren met als ondersteunend middel Microsoft Office 365 en DigiPlein365. 

0
0
0
0
0