SAMEN DIGITAAL BLIJVEN GROEIEN EN

INNOVEREN MET SPEYK   

Wij bieden ICT met een flinke dosis begeleiding!

SPEYK voor scholen

SPEYK voor bedrijven

Ga voor de beste beleving van jouw moderne werkplek!

Altijd gericht op de behoefte van mensen. Verstand van technologie, markt en uitdagingen. De gedreven specialisten van SPEYK zijn aantoonbaar in staat elke organisatie te voorzien van een moderne en flexibele werkplek die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Compleet en gericht op jouw organisatie en mensen. Ingericht op de wensen van deze tijd.

Jouw moderne werkplek is altijd voorzien van de beste beveiliging. Ze werkt met een mix van krachten: de productiviteit van Microsoft 365 en het beheer, dienstverlening en begeleiding (adoptie ICT) van SPEYK. Het grootste verschil ervaar je in de persoonlijke begeleiding, waarin we samen de focus houden op blijven aansluiten, groeien en innoveren.

We bieden je twee smaken. Voor bedrijven een moderne werkplek, veilig en ingericht op de wensen van vandaag. Voor scholen een persoonlijke online leer- en werkomgeving, welke naadloos geïntegreerd is met Microsoft365. Door de bewezen persoonlijke begeleiding door ons adoptie & succes team creëren we een fijne werkbeleving.

Check nu de SPEYK App Store. Kies voor innovatie, gemak en tijdswinst.

Maak kennis met de unieke SPEYK apps. Apps speciaal voor jou, want ze gaan jouw werkdag eenvoudiger en leuker maken. 

Inzicht in jouw digitale level. Doe de Digital Level Scan! Wie ben jij?

En waar staan jouw collega’s? Samen naar de top. Heel gericht en geen onnodige kosten, maar wel een enorme winst. Doe de check!

De zekerheid van een up-to-date, veilige en persoonlijke werkomgeving. 

Focus op mensen. Altijd incl. een dosis begeleiding, zodat ICT voor je gaat werken.

Samen het werkplezier vergroten én de successen vieren!

Je vindt aansluiting met de werknemer van nu: digitaal transformeren.

Informeren, communiceren & samenwerken wordt leuker én effectiever.

De zekerheid van een up-to-date, veilige en persoonlijke werkomgeving. 

Focus op mensen. Altijd incl. een dosis begeleiding, zodat ICT voor je gaat werken.

Samen het werkplezier vergroten én de successen vieren!

Je vindt aansluiting met de werknemer van nu: digitaal transformeren.

Informeren, communiceren & samenwerken wordt leuker én effectiever.

Succesverhalen. Meer dan 100.000 blije gebruikers!

Aangenaam, wij zijn SPEYK 

Meer dan 50 experts staan dagelijks voor je klaar. Binnen diverse specialismen versterken zij jouw organisatie met kennis en kunde binnen de ICT. Dienstbaar zijn naar jou en gefocust op het leveren van kwaliteit. 

Ons uiteindelijke doel is tevreden klanten en blije eindgebruikers. Dit doen we door de beste service te leveren en doelgerichte begeleiding te bieden.

Wij delen kennis zodat jij kunt focussen en groeien!

Blogs

SPEYK is verhuisd!

Dinsdag 7 juni is voor meer dan 65 SPEYK-ers de eerste werkdag op een nieuwe plek in Veenendaal. Dan gaan we verhuizen naar Plesmanstraat 60.

Jouw rooster in Outlook én Teams?

Deze unieke oplossing  met onderwijsvriend Zermelo zorgt ervoor dat jouw rooster nu beschikbaar is in Outlook en dus ook in Teams. Dit is niet alles, leerlingen kunnen zelfs werken met keuze vakken en mutaties. Hij is nu beschikbaar voor jou!

Weg met die flip-over! Teams Whiteboard al geprobeerd?

Als je deze functie binnen vergaderingen nog niet hebt gebruikt dan zou je dat nu misschien wel moeten gaan doen. Microsoft Whiteboard.

Mensgerichte superdashboards, dat wil je!

Data. Veel data! Wat wil je als school weten? Wil je heldere inzichten in de resultaten? Zonder zoeken in een berg met data of bergen werk verzetten om die resultaten te zien?

Terugkijken | Webinar Houd regie op onderwijs en technologie

In dit webinar delen collega Greg Priem en onderwijsvriend Laura Walter-Goudsmit van Edutrainers hun kennis om jou te helpen je rol te pakken als facilitator van het leren van en met elkaar. 

Events

OnDemand | Communicatie chaos op school!

Karen en Jessica over het scheppen van orde in de communicatiestructuur op school. Wat communiceer (en organiseer) ik waar? En hoe doe ik dit?

OnDemand | De kracht van communicatie bij ICT- veranderprojecten

De impact op de schoolorganisatie (de docenten/leerkrachten, leerlingen, ouders, medewerkers) van digitale veranderingen en groei mag zeker niet onderschat worden.

OnDemand | Aan de slag met het fundament: Fora

Met FORA houd je meer tijd over voor jouw focus: namelijk de onderwijstaken voor het beste onderwijs van morgen. Greg legt jou in deze webinar uit hoe FORA werkt en waarom je hier gisteren mee moest beginnen!

8-9-2022 | Grande Opening SPEYK

SPEYK is verhuisd naar het prachtige nieuwe kantoorpand in Veenendaal. En dit willen we groots vieren op donderdag 8 september.

Werken of stage lopen bij SPEYK?

We zijn een gedreven ICT organisatie in het midden van Nederland (Veenendaal) met focus op groei en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn, met respect voor de ander. Onze medewerkers krijgen alle ruimte voor flexibele werkmomenten, een goede ontwikkeling en het ontdekken van nieuwe kennisGa je stagelopen? Denk aan ons, want wij bieden je een strakke baangarantie! 

Plesmanstraat 60

 

3905 KZ Veenendaal

0318 - 743 333