Datum 8 oktober 2024
Tijd 16:00 – 21:00 uur
Locatie SPEYK, Plesmanstraat 60 in Veenendaal
Voor Alle onderwijsprofessionals (OP en OOP)
Kosten Gratis

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in de toekomst van digitaal leren

Wegens succes organiseert SPEYK op 8 oktober een tweede editie van ons Samen Sterker Onderwijs Event. Ben jij die onderwijsprofessional die geïnteresseerd is in de toekomst van digitaal leren? Noteer dan alvast dinsdag 8 oktober in je agenda! 

Samen verkennen we het thema ‘Teams als ELO’. In samenwerking met partners en klanten zullen we het volgen van leerlingen op leerdoelen, digitaal toetsen en het gebruik van een digitale werkomgeving aan bod laten komen Niet geheel toevallig vindt dit event plaats tijdens de Nationale Onderwijsweek. Dus een unieke kans om te leren hoe Microsoft Teams jouw onderwijspraktijk kan versterken. 

🎯 Ons doel is om jou te informeren over de onderwijskundige kennis die SPEYK in huis heeft en om duurzame klantrelaties op het gebied van onderwijs te bevorderen.

📚 We hebben een boeiend programma samengesteld met kennissessies over onder andere digitaal toetsen in samenwerking met onze partner Test Correct en we gaan voor het eerst dieper in op SPEYK Groeiplein; dé app die leerlingen beter inzicht geeft in hun eigen studievaardigheden en tegelijkertijd de docent de mogelijkheid geeft om te sturen op de voortgang door middel van feedback en coaching. De kennissessies worden binnenkort uitgebreid toegelicht, dus houd onze website in de gaten!

Meld je nu alvast aan

Dit evenement inclusief hapjes, drankjes en een heerlijk vers bereid diner is gratis, maar de ruimte is beperkt tot 30 deelnemers. Schrijf je dan ook snel in zodat je verzekerd bent van een plek. Verdere informatie over het programma en de sprekers volgt binnenkort. 

    0
    0
    0
    0
    0