Zorg jij voor die glimlach op het gezicht van onze klant? Ben jij een echte troubleshooter en ga je uitdagingen niet uit de weg? SPEYK groeit! Ter uitbreiding hebben we een mooie vacature open voor een supportmedewerker op onze skilled supportdesk.

Direct reageren op deze vacature voor Supportmedewerker?
Stuur jouw motivatie en CV naar Chianne van der Wal-Horsten via c.horsten@speyk.nlBij haar kun je ook terecht voor meer informatie of bel naar 0318–743 333

Wat ga je doen?

Als supportmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor inkomende calls en tickets van onze klanten. Dit loopt uiteen van complexe vraagstukken tot het aanmaken van een gebruiker. Als supportmedewerker mag je direct met het ticket of de call aan de slag. Kom je ergens niet uit, dan staan je collega’s voor je klaar om (samen met jou) het probleem op te lossen. Ook het uitvoeren van beheer- en monitoringtaken behoort tot je werkzaamheden.

We zoeken iemand die de komende jaren wil groeien op support en die zich bij ons verder wil ontwikkelen. SPEYK zal je helpen om het beste uit jezelf te halen en geeft jou de ruimte in jezelf te investeren d.m.v. het persoonlijk opleidingsbudget.

Je komt te werken in een jong en gemotiveerd team dat zorgt dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Bij SPEYK staat het leveren van de beste service voorop en hier werken we met het supportteam ook hard aan. Onze klanttevredenheid is hoog en dat willen we uiteraard zo houden!

Daarom kies je voor SPEYK:

  • Mooi salaris, 25 vakantiedagen, goed pensioen
  • Persoonlijk opleidingsbudget van €1.500,- dat je helemaal op mag maken
  • Een hechte groep collega’s waar samenwerken en het vieren van successen centraal staan
  • Een flexibele en betrokken werkgever
  • Elke dag vers fruit in ons Koffiehuys
  • Share & Inspire events waarin we kennis, ervaring en gezelligheid combineren
  • Regelmatig leuke bedrijfsuitjes en gezamenlijke diners

Wanneer pas jij bij SPEYK?

We zijn op zoek naar een allround supportmedewerker met een brede IT kennis en interesse. Zo heb je interesse in het Microsoft platform, maar heb je ook kennis van netwerken en VMWare. Het zou helemaal geweldig zijn als je ervaring hebt met het uitvoeren van beheertaken en samen met ons dit naar een hoger niveau wil tillen. Verder ben je servicegericht, communicatief sterk en haal jij je energie uit het zorgen voor blije en tevreden klanten.

Interesse?

Leuk! We ontvangen graag je cv en korte motivatie. Binnen een week hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een eerste kennismaking. 

Contactpersoon
Chianne van der Wal-Horsten
HR & Recruitment

E: c.horsten@speyk.nl
T: 0318–743 333