Voor het bestuurslid

De kwaliteit van het onderwijs waarborgen en de knelpunten in het dagelijks werken oplossen. Het belang van de medewerkers staat voorop en een prettige en veilige digitale werkomgeving is belangrijk. Door DigiPlein365 verlaag je de werkdruk voor medewerkers door technologie slim in te zetten. Zij kunnen altijd en overal, op elk apparaat, terecht bij hun persoonlijke en gedeelde documenten. Dit platform zorgt ervoor dat je blijvend kunt innoveren, met het oog op de toekomst en met aandacht voor de gebruikers. Zo blijft het onderwijs interessant voor medewerkers, docenten en leerlingen.

“Naast het werken met de nieuwe technologie, halen onze medewerkers veel kennis en inspiratie uit de sessies die SPEYK organiseert. De organisatie hiervan zien wij als een enorme meerwaarde in ons partnerschap.”

Oosterlicht College

De juiste snaar raken met DigiPlein365

Waarom DigiPlein365? Omdat je als medewerker en leerling in één overzicht alle middelen die je op een schooldag inzet binnen handbereik wilt hebben. Niet meer zoeken naar applicaties of bestanden of tijd verspillen aan randzaken, maar 100% gefocust kunnen zijn op jouw werkzaamheden binnen het onderwijs. Eenvoudig en efficiënt met collega’s en leerlingen binnen DigiPlein365 samenwerken door de juiste documenten en informatie te kunnen delen en tegelijk te kunnen bewerken. Communiceer vanuit één centrale werkomgeving met de juiste doelgroep en vindt en deel expertises binnen een handomdraai.

Ook voor ouders veilige en gepersonaliseerde toegang zodat zij beschikken over alle relevante documenten, informatie en applicaties die betrekking hebben op jouw school en het kind. Zo werken de medewerkers, leerlingen en ouders device-, plaats- en tijdsonafhankelijk in de moderne samenwerkingsomgeving: DigiPlein365. DigiPlein365 is daarmee de online leer- en werkomgeving voor het onderwijs.

Contact opnemen