Op 2, 3 en 4 februari vind je SPEYK op de beurs! Hoe dan? Online! Bij het OnderwijsMetICT-Event loop je online over de beursvloer, kun je deelnemen aan sessies en onze stand bezoeken. Hier staat ons onderwijsteam voor jou klaar om met je in gesprek te gaan. Raak geïnspireerd of ontvang direct advies bij jouw onderwijs vraagstukken.

Op het gratis OnderwijsMetICT-Event op 2-3-4 februari staat de impact van technologie op leren centraal. Onmisbaar voor directeuren, (bovenschoolse) ICT-coördinatoren en innovatieadviseurs binnen PO, VO en MBO. Onderwerpen als gepersonaliseerd onderwijs, robotica, infrastructuur, VR/AR, interactieve lesmethodes, digitale content, beveiliging en hybride onderwijs komen uitgebreid aan bod. Direct gratis aanmelden?

Iedere dag een presentatie door onze collega Greg: Sprongen maken met hybride onderwijs!
In 10 minuten deelt onze Strategisch onderwijs Consultant Greg Priem met jou hoe je sprongen kunt maken in het bieden van hybride onderwijs. Hoe behoud je kwaliteit op school wanneer je aan het groeien bent in de digitalisering? Hoe zet je technologie slim in en blijf je dit bijhouden en beheersen? Hoe ga je om met mensen op school en de veranderingen? Kijk voor het gehele programma nu op de site van OnderwijsMetICT.

In deze presentatie geeft deze expert (afkomstig vanuit het onderwijs en nu werkzaam bij SPEYK) jou praktische voorbeelden en legt hij jou uit wat de succesformule is in het creëren van complete online werk- en leeromgeving, waar iedereen op school blij van wordt. We delen ook de meerwaarde van slimme apps en hebben aandacht voor kennis en vaardigheden bij schoolleiding, medewerkers en docenten. Hybride onderwijs komt écht tot leven wanneer je samenwerkt met een strategisch ICT partner. Dus..zien we je in de boardroom?

Digitaal stands bezoeken. Zien we je bij de SPEYK stand?
Laat je bijpraten door experts, doe mee aan workshops en wandel samen met je collega(‘s) over de online beursvloer. Na een bezoek aan dit unieke virtuele 3D-event ben je weer volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en ICT. Selecteer SPEYK en we drinken graag samen een digitale kop koffie.

Voor inhoudelijk programma en gratis aanmelden/toegang, ga naar www.onderwijsmetict.nl.

Ben je benieuwd hoe zo’n online beursvloer eruit ziet? Check dan onderstaande video.

0
0
0
0
0