“Inzicht in kosten en een besparing is het resultaat. Overzicht. Duidelijkheid. Zekerheid. Daar houden wij van.”

Cimar Electronics

Voorstellen
Een mooi bedrijf uit Veenendaal: Cimar Electronics. Als specialist worden zij sinds 1990 continu uitgedaagd de productie en assemblage van printplaten (prints/PCB’s), besturingskasten en -panelen, schakelkasten en diverse elektronische en elektrotechnische apparaten te verzorgen voor klanten. Door het gebruik van geavanceerde technieken en meervoudige controle momenten garanderen zij een constante kwaliteit. Met ruim 50 ervaren collega’s kunnen zij organisaties begeleiden in het gehele ontwikkeltraject en het totale productieproces optimaliseren van prototype tot eindproduct. Cimar Electronics is voor haar opdrachtgevers een betrouwbare partner in het ontwikkeltraject en denkt in een vroege fase met je mee over de maximaal te behalen product- efficiency. Jeroen Rijsemus van Cimar Electronics is kwaliteits- en ICT-manager en heeft samen met SPEYK collega Marien de Wilde dit project opgepakt.

Jeroen Rijsemus van Cimar Electronics is binnen zijn functie o.a. verantwoordelijk voor de juiste werking van systemen. Zorgen dat alles juist werkt, zodat kwaliteit en efficiency gewaarborgd zijn. Zo ook de telefooncentrale. Er werd geconstateerd dat de centrale verouderd was. De keuzes: Een nieuwe centrale aanschaffen? Deze zal wederom verouderen en zo blijft Cimar Electronics investeren. Of zijn er slimmere en betere oplossingen? Met wellicht meer voordelen voor Cimar Electronics?

Innoveren in communicatie
Op het gebied van telefonie zien we de laatste twee jaar een flinke groei in de omarming van innovatieve oplossingen, zoals hosted telefonie en vast-mobielintegratie. Oplossingen die organisaties beter bereikbaar te maken en de productiviteit van medewerkers verhogen. Door eigen zoekwerk vond Jeroen Rijsemus het pad naar Hosted Voice al voorzichtig. Maar wat is verstandig? Tijd voor advies van een specialist op dit gebied. Connectivity & Voice is één van de vijf specialismen van SPEYK. Ook afkomstig uit Veenendaal. Collega Marien de Wilde werkt binnen dit specialisme en ging het gesprek aan met Jeroen Rijsemus. Samen op weg naar een nieuwe manier van communiceren.

Iedere organisatie streeft naar een zo goed mogelijke dienstverlening. Zo ook Cimar Electronics. Eén van de belangrijkste graadmeters is de telefonische bereikbaarheid. Je klant of prospect wil op het moment dat hij je belt zo snel mogelijk gehoord en geholpen worden. Wanneer je niet of slecht bereikbaar bent zullen frustraties mee gaan spelen. Dit is niet nodig. Hosted Voice van SPEYK zorgt ervoor dat Cimar Electronics haar bereikbaarheid zelf kan fine tunen door o.a. het instellen van bepaalde belgroepen en de overgang naar andere personen/groepen wanneer iemand even niet aanwezig is. En, natuurlijk wordt de oplossingen geboden op het meest betrouwbare platform: Broadsoft.

Oplossing
Een trend binnen organisaties is een grotere bewegelijkheid van mensen. Daardoor is de telefonische bereikbaarheid op vaste werkplekken afgenomen. De medewerker is mobieler geworden en de technologie heeft deze trend gevolgd door diverse mobiliteitsoplossingen te bieden. Aangezien Cimar Electronics verdeeld is over twee panden, diende SPEYK in haar oplossing rekening te houden met een hoofdzakelijk draadloze oplossing, die over 2 panden moest worden verdeeld. Jeroen Rijsemus: “We hebben veel interne communicatie en waren daarom op zoek naar een DECT oplossing. We hebben daarom gekozen voor een Hosted Telefonie oplossing van SPEYK gecombineerd met een IP-DECT oplossing van Gigaset. Op deze manier zorgen we ook voor de gewenste mobiliteit. Medewerkers ervaren de flexibiliteit in communiceren aangezien ze binnen en tussen onze panden kunnen blijven communiceren.”

Duidelijk en vooral niet technisch
Geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Met Hosted Voice van SPEYK investeert Cimar Electronics voor een vast bedrag per maand in een nieuwe telefonie-omgeving met alle functionaliteiten van een volwaardige telefooncentrale. Daarbij beweegt Hosted Voice mee met Cimar Electronics. Bij groei en krimp. Al met al heeft SPEYK Cimar Electronics voorzien in een flexibele bereikbaarheidsoplossing. Jeroen Rijsemus: “Inzicht in kosten en een besparing is het resultaat. Overzicht. Duidelijkheid. Zekerheid. Daar houden wij van.”

0
0
0
0
0