De samenwerking van Ydentic en SPEYK versterkt de visie van beide organisaties: ‘Complexe ICT simpel maken’. Met Ydentic is SPEYK in staat het dagelijkse gebruikersbeheer van meerdere omgevingen vanuit één centraal portaal te beheren. Eenvoudiger, sneller en op een uniforme wijze onze klanten helpen. Hierdoor hebben we meer tijd en focus voor adoptie en verandermanagement.

Bij de meeste organisaties is het beheer van gebruikersrechten een enorme uitdaging. Medewerkers kunnen in diverse applicaties verschillende rechten en functierollen hebben. Een tijdrovend proces bij bijvoorbeeld de in- en uitdiensttreding van een medewerker. Ydentic maakt het mogelijk om, zonder veel technische kennis, jouw dagelijks beheer zelf uit te voeren en te beheren.

Ydentic tekenen

Met een druk op de knop wordt er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker aangemaakt in verschillende applicaties met alle benodigde rechten. Een werkende omgeving vanaf de eerste dag. Daarnaast is er een self service-portaal voor medewerkers voor het aanvragen van toegang tot applicaties, mailboxen en Sharepoint-sites.

“Met Ydentic als partner kunnen wij onze klanten een uniek concept bieden. Eenvoud en gemak voor de klant en een goede beheersbaarheid voor SPEYK. Ydentic sluit naadloos aan op onze Moderne Werkplek propositie, ” aldus Almar te Nijenhuis – Directeur SPEYK

SPEYK kijkt verder dan alleen ICT
Ydentic heeft voor SPEYK gekozen als partner omdat SPEYK een ambitieuze MSP-er is die het beheer van de gebruikers en werkplekken wil verbeteren, zodat er meer focus komt op adoptie en toegevoegde waarde.

“SPEYK wil een stap maken in de verbetering van haar dienstverlening door de inzet van Selfservice en vereenvoudigd beheer van werkplekken en gebruikers. Wij sluiten goed aan op de visie van SPEYK en daarom zijn we een match en gaan we een partnership aan.” Jorn Wittendorp – Oprichter Ydentic

Voordelen Ydentic:

  • Vanuit één centraal portaal dagelijks gebruikersbeheer van meerdere omgevingen beheren
  • Eenvoudig zelf te beheren, weinig technische kennis nodig
  • Automatiseer het aanmaken, wijzigen en verwijderen van gebruikers in de verschillende applicaties
  • Geef eenvoudig toegang tot applicaties, mailboxen en SharePoint-sites op basis van functierollen
  • Alles wordt gelogd vanuit compliancy en governance oogpunt
  • Bespaart tijd en kosten door uniform gebruiksbeheer
0
0
0
0
0