Onderstaande blog en handleiding zijn geschreven door Hans van der Meer, Sr. Business Group Lead Microsoft 365 bij SPEYK’s partner Microsoft Nederland.

Omgaan nieuwe processen door Covid-19.
Nu de maatregelen weer strenger zijn geworden is de registratie van een gast, bezoeker of klant belangrijker dan ooit. Ik kom zelf regelmatig bij restaurants en kapper en er wordt meestal met papiertjes gewerkt of vaak is er helemaal geen registratie.

Hans deelt een effectieve en werkbare registratie methode met je.
Met Microsoft Forms, PowerAutomate en Excel maak je snel een simpel een registratie systeem. Je kunt dit eventueel uitbreiden met een Microsoft Teams koppeling zodat elke medewerker een berichtje krijgt als de klant is geregistreerd. In het voorbeeld heb ik een restaurant genomen met een tafelnummer. Maar je kunt het makkelijk aanpassen voor kappers, nagelstudio, salons, Tattoo shop enz.

Hoe werkt het?
Hans heeft een handleiding geschreven om jouw eigen online registratie methode te bouwen. Onderaan deze blog kun je de handleiding downloaden.

Wil jij hier meer over weten, heb je ondersteuning nodig of wil je eens verder spreken over Microsoft 365 en al haar mogelijkheden die jouw bedrijf of school gaan helpen in het slimmer omgaan met tijdrovende processen? Onze teams staan voor je klaar om de volgende stap te zetten in de digitale transformatie.

                                                                                                 Hier wil ik meer over weten!

Download hier de handleiding

0
0
0
0
0