Ga jij binnenkort aan de slag om een leuke en leerzame stageplaats te zoeken? Ook als je geen technische studierichting hebt gekozen, is een ICT bedrijf als SPEYK een goede keuze. Wij bieden zowel technische als commercieel/marketing/communicatie/administratie stageplaatsen en zijn een door SBB erkend leerbedrijf.

Niet saai
Zelf zag ik ICT altijd als iets technisch, wat ik nooit zou begrijpen en waar ik vooral niet te dicht bij in de buurt wilde komen. Wat moest ik als marketeer nou in de ICT? Nu ik er al even (11 jaar) in zit, zie ik dat ICT een vakgebied is als alle anderen, net zo divers, zeker niet saai, eigenlijk heel toegankelijk en constant in ontwikkeling. Een uitdaging waarbij iedere dag weer anders is.

Voor iedereen
Zoals je in de bouw, communicatie, juridische of financiële branche alle kanten op kunt, zijn de mogelijkheden binnen de ICT ook eindeloos. Ja, er is behoefte aan de echte techies, maar net zo goed aan mensen die IT-oplossingen aan de klanten uit moeten kunnen leggen. Projectmanagers moeten niet alleen kunnen begrijpen wat een nieuwe functionaliteit van een applicatie doet, maar ook hoe ze zo goed mogelijk mensen mee kunnen krijgen in de verandering. Business Consultants moeten werkprocessen kunnen vertalen naar IT oplossingen. En zo is er voor heel veel rollen ruimte in de ICT. Natuurlijk lopen er echte diehard techies rond, maar net zo goed snelle sales, creatieve marketing breinen, behulpzame en meedenkende support medewerkers en gestructureerde administrateurs. Dus ook bij ICT bedrijven loopt ‘van alles wat’. Kijk voor een overzicht van al onze medewerkers hier.

SalesSales (links) en Business Consultant (rechts)

Te moeilijk?
Zeker niet. Sterker nog, met de techniek en logica die in de ICT worden gebruikt zijn wij, millennials, opgegroeid. Natuurlijk is het soms complex en lastig, maar nergens leer je beter van dan met uitproberen en het gewoon te doen.

IedereenIedereen van SPEYK & partners tijdens Kerst 2017

Slimme keuze dus
Waar er in andere sectoren mensen hun baan verliezen of waar vele sollicitanten op een vacature afkomen, wordt de behoefte aan goede IT’ers alleen maar groter. Het is een groeiende sector. De wereld wordt steeds afhankelijker van technologie. Daarom is werken in de ICT, als ontwikkelaar of als marketeer, juist heel slim.

Dus, of je nou een opleiding volgt in de richting van Administratie, Marketing, Communicatie, Financieel, Commercieel of Techniek/ICT, voor iedereen is een mooie uitdaging beschikbaar binnen de ICT.

Voor Support en technische functies hebben wij een speciaal traject opgezet voor studenten, waarbij je jezelf tijdens de stageperiode kunt bewijzen en aansluitend kans maakt op een baan!

Support 2Support 1
Technisch consultants & Support medewerkers 

Bekijk de stage-pagina op onze website en meld je aan!

0
0
0
0
0