SPEYK Adoptie & Groei

Maximale halen uit de technologie met de focus op mensen


Wij geloven dat de nieuwe technologie pas voor je werkt als jouw medewerkers er ook echt mee gaan werken. Als ze het gaan zien als een efficiëntere maar vooral plezierige manier van werken.

Doordat ze minder tijd kwijt zijn aan administratieve zaken en meer tijd hebben voor het creëren van langdurige en duurzame relaties met hun klanten.

 

We zorgen ervoor dat medewerkers de technologie beheersen en het op de juiste manier gaan gebruiken, dat ze op de hoogte zijn van alle mogelijkheden maar vooral dat hun werkplezier wordt verhoogd. Hoe? Door ze succesvoller te maken in hun werk.

 

Voordelen SPEYK Adoptie

Adoptie & Training

Medewerkers worden vanaf het begin meegenomen in het veranderproces. We informeren ze waarom verandering noodzakelijk is. Maar we laten ze vooral zien hoe deze verandering ze persoonlijk gaat helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Snelle onboarding

Snel en efficiënt onboarden van nieuwe medewerkers door SPEYK. Vanaf de eerste dag zorgen wij voor een werkend device met de juiste applicaties, rechten en profielen. 

Veranderingen & Groei

De SPEYK Adoptie & Change Manager, jouw vaste aanspreekpunt. Kent jouw organisatie en processen als geen ander en kan snel bijsturen bij veranderingen.

Ik wil graag een afspraak met een adoptiecoach

Check nu de SPEYK App Store. Kies voor innovatie, gemak en tijdswinst.

Maak kennis met de unieke SPEYK apps. Apps speciaal voor jou, want ze gaan jouw werkdag eenvoudiger en leuker maken. 

Inzicht in jouw digitale level. Doe de Digital Level Scan! Wie ben jij?

En waar staan jouw collega’s? Samen naar de top. Heel gericht en geen onnodige kosten, maar wel een enorme winst. Doe de check!

Waarom is adoptie zo belangrijk?

Snelle implementatie met hoge gebruikersacceptatie

De adoptiecoach leert ze alleen de relevante functionaliteiten die ze op korte termijn nodig hebben om ermee te kunnen werken. Zo verzuipen ze niet in alle mogelijkheden die er nog meer in zitten maar op korte termijn niet gaan gebruiken.

 

De adoptiecoach is volledig beschikbaar voor jouw organisatie

Zijn enige taak is de medewerkers meenemen in het proces van begin tot daadwerkelijk gebruik van het systeem.

De adoptiecoach heeft inhoudelijke kennis van jouw organisatie processen en de functionaliteiten van het systeem

Door zijn didactische vaardigheden is hij in staat om de kennis en de waarde van het nieuwe systeem over te brengen aan de medewerkers.

 

Snel en efficiënt onboarden van nieuwe medewerkers door SPEYK

Vanaf de eerste dag voorzien van een werkend device met de juiste rechten en profielen. Via duidelijke instructievideo’s kunnen zij meteen aan de slag en met het systeem werken.

Jouw persoonlijke SPEYK Adoptie & Change Manager

Wij gaan voor lange termijn succes!

De snelle veranderende wereld zorgt ervoor dat je als organisatie voortdurend in beweging bent, veranderen is een continu proces geworden. Het vraagt steeds meer van jou als organisatie maar ook van jouw medewerkers.

SPEYK houdt het graag persoonlijk

Samen met jouw persoonlijke Adoptie & Change Manager zorgen we ervoor dat je die voortdurende verandering kunt realiseren, dat je voorop loopt en proactief kunt inspelen op de ontwikkelingen in de markt.

De SPEYK Change Manager, jouw vaste aanspreekpunt. Een persoon die alles weet over jouw organisatie, jouw mensen en jouw processen. Die snel kan bijsturen bij veranderingen. Die weet wat jouw uitdagingen zijn en waar je naar toe wilt groeien. 

Wij willen een echte relatie met jou, voor langere termijn!

Als SPEYK zijn wij graag jouw kennispartner voor de toekomst. We willen een echte en intensieve relatie met je opbouwen. We willen jouw business snappen. Je helpen om naar ‘the next level’ te gaan, zodat jij toekomstbestendig bent en altijd voorop loopt.

Continu optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen

Samen met jouw SPEYK Change Manager zorgen wij ervoor dat jouw processen blijven matchen met jouw ambities en bedrijfsdoelstellingen. Daarom komen wij 2x in het jaar bij je langs. Niet alleen om koffie te drinken maar om te kijken waar we procesverbeteringen kunnen doorvoeren, hoe we nieuwe Microsoft functionaliteit kunnen integreren in je huidige processen en hoe we je kunnen helpen om jouw business-vraagstukken te optimaliseren.