SPEYK Managed Services

Zorgeloos IT-beheer


IT is nog steeds van strategisch belang, maar wordt steeds minder een kernactiviteit. De focus van een IT manager komt meer te liggen op het managen van organisatieprocessen. Processen die bijdragen aan de ambities en doelstellingen van de organisatie.

 

Ook gaan de technologische ontwikkelingen zo snel dat het voor IT medewerkers niet meer bij te houden is. De infrastructuur wordt complexer, integraties worden steeds belangrijker en veiligheid van data wordt belangrijker dan ooit tevoren.

Met SPEYK Managed Services ondersteunen wij proactief het support en beheer van jullie bedrijfsapplicaties. Het team van Microsoft specialisten zorgt ervoor dat jouw organisatie altijd zorgeloos kan blijven werken en jouw continuïteit wordt gewaarborgd. Zo kun je je blijven focussen op je kernactiviteiten en pro-actief blijven acteren in de snel veranderende wereld.

 

Voordelen SPEYK Managed Services

Continuïteit

  • Altijd stabiel en veilig werken.
  • Binnen 2 uur een device op locatie.
  • 24 uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar support.
  • 99,9% uptime-garantie

Veilig

  • Antivirus – SentinelOne 
  • Bitlocker

Toekomstbestendig

  • Altijd de nieuwste innovaties.
  • Microsoft specialisten die continue op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen.
Ik wil meer weten hierover

Continuïteit

Altijd stabiel en veilig werken
Je moet er niet aan denken dat je netwerk ‘eruit ligt’ of je server ‘down’ is met als gevolg dat je medewerkers niet meer kunnen doorwerken. Wij monitoren 24/7 proactief jouw hele IT-omgeving op stabiliteit, capaciteit en performance zodat wij eventuele problemen tijdig kunnen signaleren en meteen kunnen oplossen.

Binnen 2 uur een device op locatie
Mocht er onverhoopt een device stukgaan of vastlopen en jouw medewerker is niet meer in staat zijn werkzaamheden uit te voeren dan zorgen wij ervoor dat er binnen 2 uur een nieuw device bij jullie is.

24 uur, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar support
Bij SPEYK is jouw persoonlijke support aanspreekpunt altijd voor jou beschikbaar. Wel zo fijn dat je iemand aan de lijn krijgt die jouw organisatie en processen door en door kent. Op deze manier zijn wij in staat jouw vraag zo snel adequaat mogelijk voor je op te lossen. En mochten we het niet telefonisch op afstand voor je kunnen regelen dan komt er iemand bij jullie op locatie langs. 

99,9% uptime-garantie
Wij begrijpen dat continuïteit het belangrijkste is van elke organisatie. Je moet er niet aan denken dat je medewerkers lange tijd niet kunnen werken of dat je klanten niks meer op jouw website kunnen bestellen. Daarom bieden wij een 99,9% uptime-garantie aan zodat dit niet kan gebeuren. 

Veilig

Antivirus – SentinelOne
Met SentinelOne zijn jouw laptops, werkplekken en servers tot op het hoogste niveau beveiligd tegen bedreigingen. Het wordt belangrijker dan ooit om jouw IT-omgeving goed te beschermen omdat bedreigingen steeds geavanceerder worden. SentinelOne is een zelflerende oplossing die het gedrag van desktops analyseert zodat de nieuwste en onbekende malware snel wordt gedetecteerd. 

Bitlocker
Met BitLocker voorkom je bij verlies of diefstal dat iemand ongewenst bij jouw bedrijfskritische gegevens kan. Je kunt met een encrytietool je volledige schijven versleutelen alleen personen met de juiste versleutingssleutel zoals een wachtwoord kunnen de gegevens daadwerkelijk benaderen.

Toekomstbestendig

Altijd de nieuwste innovaties.

Als organisatie ben je continu in beweging en probeer je je aan te passen aan de snel veranderende digitale wereld. IT oplossingen veranderen daarom ook in steeds hoger tempo. Voor een organisatie en IT manager zijn die technologische veranderingen niet meer bij te houden. Het gaat te snel. Ze zijn vaak al druk genoeg om de organisatie processen beheersbaar te maken. Ze hebben vaak geen tijd en mensen die zich kunnen verdiepen in de technologie.

Microsoft is altijd bezig om voorop te lopen als het gaat om sneller, slimmer en efficiënter werken. Hierdoor zorgen nieuwe releases of producten van Microsoft altijd dat jij als organisatie ook voorop blijft lopen. Onze SPEYK medewerkers zijn gepassioneerde Microsoft Experts. Ze zijn op de hoogte van alle nieuwigheden en vreten zich helemaal in de materie. Zo zijn zij in staat jouw huidige processen snel te transformeren naar de nieuwe Microsoft technologie.