SPEYK Techniek 

Het juiste fundament voor jouw Digitale Transformatie

Onze manier van werken is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. En het verandert steeds sneller. We zijn niet meer gebonden aan een kantoor en fysieke werkplek. 

Medewerkers willen altijd, overal en op elk device kunnen werken. Ze willen ook vooral samenwerken met collega’s en met externe partijen zoals klanten, partners en leveranciers.

Dat betekent dat het van essentieel belang is om waardevolle bedrijfsdata goed te beveiligen en te beschermen. Met de Enterprise Mobility + Security suite van Microsoft is jouw IT-omgeving goed beschermd en beveiligd.

 

SPEYK Moderne Werkplek Techniek

Microsoft 365

Een cloud oplossing waarbij medewerkers altijd en overal kunnen (samen)werken met Microsoft Office applicaties, documenten centraal kunnen opslaan in SharePoint, samen kunnen werken aan projecten in Microsoft Teams en online vergaderingen kunnen houden.

Microsoft Azure

Hét betrouwbaarste Cloud Computing platform ter wereld waarbij al jouw IT-Infrastructuur, applicaties en bedrijfskritische data op één centrale plek worden beheerd en veilig zijn.  

Microsoft SharePoint

Altijd en overal toegang tot jouw documenten. Online documenten en bestanden veilig opslaan, beheren en delen. 

Ik wil meer weten hierover

Voordelen Microsoft 365

Jouw virtuele kantoor die (samen)werken op afstand mogelijk maakt. Medewerkers hebben altijd, overal en op elk device toegang tot documenten, mail en data.
En met de State of the Art beveiliging is je beveiliging tot op het hoogst niveau geregeld.

Altijd, overal en op elk device samenwerken
Jouw virtuele kantoor in ‘the cloud’. Medewerker hebben toegang tot hun e-mail, documenten, bestanden en alle Office-programma’s vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat. Deze kunnen zij realtime maken, bewerken en delen met anderen.

Samenwerken aan projecten in Microsoft Teams
Teams kunnen samenwerken aan taken, documenten en presentaties in een bepaald project. Je hebt tevens de mogelijkheid om externe personen te betrekken in een bepaald Team. Je kunt online vergaderen waar en wanneer je maar wilt.

Altijd up-to-date
Je beschikt altijd over de nieuwste versie omdat Microsoft 365 volledig in ‘the cloud’ wordt beheerd. Altijd toegang tot de nieuwste functionaliteiten en mogelijkheden. Geen compatibiliteitsprobleem omdat iedereen dezelfde versie gebruikt.

Schaalbaar
Je betaalt wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. En heb je meer in de toekomst nodig omdat je organisatie groeit dan kun je eenvoudig opschalen.

Geen dure hard- en software investeringen
Microsoft 365 is een abonnement die je maandelijks betaalt per gebruiker. En omdat het in ‘the cloud’ draait heb je in principe geen servers in huis nodig. Je hebt dus geen grote initiële uitgaven en je hoeft geen grote investeringen te doen in nieuwe software.

State of the Art Beveiliging
Nog steeds denken veel organisaties dat werken in ‘the cloud’ niet veilig is. Het is niet meer of minder veilig dan het lokaal hebben staan. Alles draait om de juiste beveiliging. Microsoft investeert ruim 1 miljard dollar per jaar aan beveiligingsonderzoeken. Standaard zitten er veel beveiligingsfuncties in Microsoft 365:

Advanced Information Protection
Dagelijks ontvangen en versturen jouw medewerkers e-mails met bijlagen van en naar externe personen buiten jouw organisatie. Deze bijlagen kunnen vertrouwelijke gegevens bevatten die goed beveiligd moeten worden. Advanced Information Protection classificeert en beveiligt deze bijlagen zodat alleen personen met de juiste identiteit het mogen openen, doorsturen of downloaden.

Multi-Factor Authentication 

Alleen een wachtwoord is tegenwoordig niet meer voldoende om veilig in te loggen. Je kunt de toegang tot een account extra beveiligen door Multi-Factor Authentication. Hierbij gebruik je twee vormen van verificatie, bijvoorbeeld door: 

• Iets dat jij weet (doorgaans een wachtwoord of pincode)
• Iets dat jij hebt (een vertrouwd apparaat, zoals een telefoon)
• Iets dat jij bent (biometrie) 

Zo heeft een hacker meerdere toegangsgegevens nodig om in te breken in een account, want alleen een gebruikersnaam en wachtwoord is niet meer voldoende, een tweede stap is bijvoorbeeld goedkeuring met de smartphone. Dit maakt het aanzienlijk lastiger om in te breken. 

Data Loss Prevention 
Met Data Loss Prevention (DLP) kun je gegevens die vertrouwelijk, kritiek of gevoelig zijn beschermen zodat ze niet toegankelijk zijn voor ongeautoriseerde gebruikers. Het gaat zelfs zo ver dat deze bedrijfskritische gegevens niet gedeeld of verzonden kunnen worden. 

Voordelen Microsoft Azure

Hét betrouwbaarste cloudplatform van Microsoft waarbij al jouw IT Infrastructuur, applicaties, websites en data op één centrale plek worden beheerd.

Altijd en overal beschikbaar
Open en flexibel platform. Integreer en beheer jouw omgevingen zowel on-premise als in de cloud (public, private en hybride).

Toekomstbestendig
Microsoft investeert veel tijd, mensen en geld in verdere innovatie van het platform. Alle updates en beveiligingen zijn altijd up-to-date.

Betaalbaar
Je betaalt alleen voor de capaciteit die je gebruikt. 

Bouw op eigen voorwaarden
Op het omvangrijke platform en wereldwijd netwerk van Microsoft Azure kun je jouw favoriete hulpprogramma’s, frameworks en toepassingen ontwikkelen, implementeren en beheren.

Sterke beveiliging
Per jaar investeert Microsoft ruim 1 miljard dollar in beveiligingsonderzoek en 3.500 cyberbeveiligingsdeskundigen. Beveiliging is de basisprincipe van Azure.

 

 

Voordelen Microsoft SharePoint

Deel en beheer inhoud, kennis en toepassingen om teamwerk te stimuleren, snel informatie te vinden en moeiteloos samen te werken in de hele organisatie.  

Creëer een verbonden werkplek
Werken vanuit een centrale plek (SPEYK Workplace). Alle data, informatie en applicaties zijn benaderbaar en toegankelijk vanuit een gepersonaliseerde portal. Altijd, overal en op elk device. 

Krachtige zoekfunctionaliteit
Minder tijd kwijt aan het zoeken naar de juiste informatie doordat documenten en informatie centraal staan. Altijd de juiste versie van een document beschikbaar.

Automatiseer terugkerende taken
Zorg dat jij en je team minder tijd verliezen aan terugkerende, handmatige teamtaken en organisatorische processen door deze eenvoudig te automatiseren.

Samenwerken in Microsoft Teams aan projecten
Minder onnodig e-mailverkeer door het gebruik van Microsoft Teams. 
Overleggen, chatten, bestanden delen en realtime samenwerken in documenten vanaf elke locatie: op het werk, thuis of onderweg.

Werk samen met externen
Deel bestanden op een veilige manier buiten je organisatie zodat je medewerkers kunnen samenwerken aan een project met externe partijen.