Het faciliteren van veilig, digitaal en flexibel werken: je kunt er niet meer omheen als verantwoordelijke(n) van een organisatie. De wereldwijde gezondheidscrisis zorgde ervoor dat wij vanuit een geheel andere hoek dan verwacht verplicht werden om op afstand te werken. We moesten ineens allemaal versneld anders gaan denken en werken. Nu is dit min of meer een nieuw normaal geworden, waaruit mogelijkheden en uitdagingen ontstaan.

Snel meebewegen kan soms best lastig zijn 

SPEYK is al 20 jaar ICT-partner en kent de vele voordelen van digitaal werken, waardoor je op afstand samenwerken en vergaderen kunt faciliteren. Velen van jullie hebben de technologie al in huis, denk aan Microsoft 365, SharePoint en Teams. Maar hoe zet je het op de juiste manier in, hoe kun je dit verder uitbreiden en hoe zorg je voor een goede inrichting?

Er komt meer kijken bij flexibel werken. Het is een reis die je samen maakt, waarin je veel moois meemaakt maar ook veel uitdagingen ondergaat, die je nog nooit tegen bent gekomen. Technologie evolueert net zo snel als een virus en je kunt niets anders doen dan erin meebewegen. En dat is geen gemakkelijke tocht. Daarom hoef je deze reis niet alleen te maken, dit doe je samen met ons.

digitale reis

Een geweldige digitale reis inclusief gids 

SPEYK neemt jouw organisatie mee in deze digitale reis. We zorgen uiteraard voor de juiste technologie maar nog belangrijker: we begeleiden de mensen. De juiste begeleiding zorgt ervoor dat iedereen weet hoe ze ermee kunnen werken, dat ze gaan inzien dat het hen helpt in hun dagelijkse werkzaamheden en dat ze beter met elkaar kunnen samenwerken en communiceren.

Bij SPEYK begeleiden wij al jaren dit soort transformatie trajecten, zie ons dan ook als gids (die ook nog eens goed kan bouwen en ontwikkelen).

Wees een koploper. Durf anders te denken 

Een andere manier van werken vraag namelijk niet alleen technische aanpassen, zoals de implementatie van Modern SharePoint of het bouwen van een eigen digitale omgeving. Het vraagt ook om een andere manier van denken, van informatie delen, van informatie benaderen, van communiceren en samenwerken.

Technologie die dichtbij mensen staat

Wij hebben hier een effectief adoptie programma voor opgezet, waarbij een team in jouw organisatie samenwerkt met onze Adoptie Coach. Een mensen mens, die zo veel mogelijk weg blijft van ICT en dichtbij menselijke uitdagingen staat. Stap voor stap en zonder stap over te slaan beweeg je van een organisatie die zich bewust wordt van de noodzaak om te veranderen tot aan een organisatie die enthousiast en moeiteloos meebeweegt met de tijd. Zo kan je de digitale reis gaan maken. Zo ga je groeien en bloeien.

 

Meer weten over Begeleiding & Adoptie
0
0
0
0
0