De onderwijs experts

Samen bereik je meer

Daarom werkt SPEYK met verschillende ICT specialismen en marktkennis. Dit maakt de samenwerking met jou prettig en effectief aangezien we jouw onderwijsuitdagingen begrijpen en deze kunnen vertalen naar passende ICT. Jij kunt vervolgens prettig werken om jouw onderwijsinstelling succesvol te maken. Wij stellen een aantal van onze onderwijs experts graag aan je voor.

 

Aran Franssen – ICT adviseur onderwijs
Sinds 2016 is Aran Franssen bij SPEYK werkzaam in de functie van accountmanager onderwijs. Met zijn vele jaren ervaring binnen het onderwijs & ICT (o.a. Topicus, SOMtoday) is Aran een prettige gesprekspartner voor onderwijsinstellingen. Hij spreekt de taal, kent de uitdagingen en weet dit te vertalen naar de juiste mix van ICT diensten en de organisatie. Zijn focus ligt op de digitale transformatie die scholen doormaken.

 

Erwin Peters – ICT adviseur onderwijs
In 2013 is Erwin SPEYK komen versterken in de functie van Sales Manager. Met zijn ruime ICT ervaring (meer dan 16 jaar), nieuwe ideeën en verfrissende aanpak wist hij als verantwoordelijke van het Sales team een optimalisatieslag te bewerkstelligen in de manier van werken en aanpak. Daarbij vroeg de nieuwe focus op Cloud Services ook om een omslag in kennis. Hij heeft een belangrijke bijdrage in het opzetten van het onderwijsteam gehad door zijn achtergrond hierin. Zijn motto is om business en fun te combineren. Samen hard werken en het beste neerzetten bij ons klanten, maar ook samen genieten van leuke dingen.


Deze SPEYK-ers en andere mensen uit het SPEYK onderwijsteam komen graag een keer langs om zich persoonlijk voor te stellen. Gewoon even rustig praten met een kop koffie, geen verplichtingen.

Maak vrijblijvend een afspraak via onderwijs@speyk.nl of bel naar 0318 – 743 333.