Onze diensten

Cloud services

Cloud services met dienstverlening van a tot z: Van adviesdiensten tot aan trainingen voor medewerkers. Een grote meerwaarde biedt zij in 'eigen' diensten op basis van ervaring bij haar klanten, zoals DigiKantoor365 en DigiPlein365 i.s.m. Office 365 en SharePoint. Dit maakt SPEYK uniek.

Bekijk dienst

Connectivity & Voice

Een toekomstgerichte verbinding en optimaal communiceren. DSL of glasvezel. Bellen via de cloud? Alles is mogelijk. Van advies naar bouw en nazorg. Connectivity & Voice biedt je het fundament van je organisatie.

Bekijk dienst

Enterprise security

Zorg voor een veilige organisatie. Van ICT beleid tot aan implementatie en nazorg. Niet alleen door de juiste security oplossingen te implementeren, maar ook door jouw medewerkers bewust te maken van risico's.

Bekijk dienst
all-in-service

Managed IT services

Voor breed scala aan managed IT services moet je bij SPEYK zijn. Vertrouwen door meer dan 15 jaar ervaring, kennis en kunde. Kosten zijn maandelijks inzichtelijk, zo is je ICT budget ook eenvoudiger te bepalen. Geen verrassingen, geen zorgen meer om ICT. 

Bekijk dienst

Technology solutions

Een grote diversiteit aan betrouwbare en bewezen technologieën neem je af bij SPEYK. Door haar samenwerking met de grote spelers op ICT gebied is zij in staat jou het beste uit twee werelden te bieden. Bewezen technologieën met de beste dienstverlening. 

Bekijk dienst