Hand Alle diensten

Adoptie-diensten


Door de verandering in behoeftes van mensen en nieuwe mogelijkheden door technologie is niet alleen de inzet van ‘nieuwe’ of ‘slimmere’ ICT belangrijk. Een nieuwe digitale werkwijze slaagt alleen door óók oog te hebben voor adoptie en ontwikkeling.

Daarom heeft SPEYK oog voor dit adoptie-proces en begeleiden wij jouw mensen in het omarmen van de nieuwe digitale werkwijze. Van a tot z. Dit is een continu proces en zorgt ervoor dat medewerkers productief en effectief blijven werken met ICT. De techniek verandert razendsnel en je wilt dat medewerkers hier optimaal van blijven profiteren. SPEYK is op de hoogte, het heeft onze focus en we zorgen ervoor dat jij dit ook blijft.


Wij bieden je een menu aan adoptiemiddelen. Voor iedere organisatie de juiste mix. De begeleiding start in het meest gunstige geval voor de livegang. In deze fase bereiden we samen mensen voor op hetgeen komen gaat, maak je hen bewust van de veranderingen en communiceer je waarom deze veranderingen positief zijn. Door na de livegang de kennis up-to-date te houden blijven de medewerkers tevreden en goed werken met de oplossing.


We nemen je aan de hand door je eerst goed te informeren over alle mogelijkheden en ervaringen die SPEYK reeds heeft opgedaan. Vervolgens maak jij de keuze in welke mate je adoptie-diensten in gaat zetten.

Ga het gesprek met ons aan en raak geïnspireerd van alles dat mogelijk is.

 

Download de brochure

Offerte aanvragen