Hand Alle diensten

Advanced Threat Protection


De standaard security in Office 365 is niet toereikend

De standaard Exchange Online Protection service die wordt geleverd binnen het Office 365 abonnement is niet toereikend voor een veilige mail omgeving. Exchange Online Protection is gericht op SPAM, virussen en malware. Binnen deze service is het zeer beperkt mogelijk om bijvoorbeeld te white- en/of te blacklisten.

 

Digitale aanvallen steeds sluwer

De trends laten ook zien dat hacks in de loop der tijd dusdanig geavanceerd zijn geworden. Een internet link die de 1e keer geen verdacht gedrag vertoont tijdens de inspectie van de mail, maar dat bij een 2e keer dat wel doet. Dat wil zeggen, op het moment dat de mail bij de gebruiker in zijn/haar mailbox staat en dus een bedreiging is. Hetzelfde geldt voor bijlagen die worden verstuurd. Deze hacks hebben over het algemeen als doel om informatie te stelen en/of er financieel gewin uit te halen.

 

AVG compliant, een must

Wanneer we het hebben over informatie stelen, dan is het goed mogelijk dat dit ook persoonsgevoelige informatie betreft en dit impact heeft op de organisatie. Met andere woorden dan komen we op het gebied van wet en regelgeving: de GDPR / AVG.
Om de risico’s ten aanzien van hacks te beperken is het van belang dat de mail goed beveiligd wordt. Microsoft Advanced Threat Protection is hiervoor de oplossing:

• Beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen. De mail bijlage wordt aan een inspectie onderworpen binnen een geïsoleerde omgeving alvorens deze door te sturen naar de gebruiker.

• Beveiliging indien een medewerker op een onveilige koppeling klikt en deze koppeling als schadelijk wordt gekwalificeerd.

• Beveiliging tegen onveilige bijlagen op het moment dat deze opgeslagen wordt in de Office 365 omgeving.

 

Offerte aanvragen