Hand Alle diensten

Colocatie & datacentre


Hoogste standaarden

SPEYK werkt voor colocatie en datacenter services samen met BIT Ede. De BIT-datacenters zijn gebaseerd op de laatste stand van de techniek en voldoen aan de hoogst mogelijke standaarden op het gebied van beveiliging en betrouwbaarheid. Er is geen ruimte voor vrijblijvendheid. Elke onderbreking in de dienstverlening kost geld, om maar niet te spreken van de mogelijke schade als onbevoegden toegang krijgen tot vertrouwelijke gegevens.

 

Dienstverlening

Het hart van onze dienstverlening klopt in de datacenters van BIT, die tot de absolute top van Nederland behoren. Alle voorzieningen voor de serverruimtes zijn redundant uitgevoerd. Onze relaties kunnen altijd vertrouwen op gekwalificeerde mensen, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Of het nu gaat om service, onderhoud of het verhelpen van eventuele storingen. Als je die maximale veiligheid eist of de ene locatie als back-up voor de andere inzet.

 

Ervaar het zelf

De keuze voor het extern verplaatsen van je gehele of gedeeltelijke ICT maak je alleen als je vertrouwen hebt in de nieuwe locatie van je ICT. Daarom neemt SPEYK je graag mee naar BIT voor een kijkje in dit datacenter. Laat je informeren over de hoge beveiligingstandaarden en uitmuntende dienstverlening. Zie het met eigen ogen.

Offerte aanvragen