Hand Alle diensten

Disaster recovery as a service


Eenvoudige, geautomatiseerde bescherming en herstel na noodgeval in de cloud

Je omgeving kan worden beschermd door de replicatie van de virtuele machines te automatiseren aan de hand van beleidsregels die SPEYK instelt en beheert. Site Recovery kan Hyper-V-, VMware- en fysieke servers beschermen en je kunt Azure of je secundaire datacenter gebruiken als jouw herstelsite. Site Recovery coördineert en beheert de voortdurende replicatie van gegevens via integratie met bestaande technologieën zoals System Center en SQL Server AlwaysOn.
 

Replicatie en herstel na noodgeval naar Azure

Replicatie van de workloads naar Azure biedt nieuwe mogelijkheden. Toepassingen kunnen met enkele klikken naar Azure worden gemigreerd, of tijdelijk naar Azure worden uitgebreid als zich een piek voordoet in de vraag. Voer rapporten en analyses uit op kopieën van productieworkloads in Azure, zonder dat dit van invloed is op de gebruikers. Voer ontwikkelingstests uit op nieuwe versies van toepassingen met kopieën van live gegevens en stel de nieuwe versie vervolgens naadloos in voor productie in het datacenter.
 

Voortdurende statuscontrole met Site Recovery

Met Site Recovery wordt de status van de beveiligde exemplaren doorlopend en op afstand gecontroleerd vanaf Azure. Bij replicatie van twee door SPEYK beheerde locaties blijven de gegevens en replicatie van jouw virtuele machines aanwezig op je eigen netwerk. Alle communicatie met Azure is versleuteld. Bij replicatie naar Azure als secundaire locatie zijn jouw gegevens optimaal beschermd.

Offerte aanvragen