Hand Alle diensten

Endpoint Security & Protection Software


De beste bescherming

SolarWinds N-able Security Manager: AV Defender is gebouwd op het Bitdefender Internet Security platform met de beste bescherming en de laagste impact op de prestaties. Bedreigingen van vandaag zijn alomtegenwoordig en zeer schadelijk. Bitdefender heeft zich bewezen in onafhankelijke tests tot de beste endpoint security software bescherming.

 

Security Performance

Goede bescherming betekent niet langer het vertragen van de werkstations van gebruikers en servers in het netwerk. Security Manager biedt uitstekende bescherming met een minimale impact op de gebruikerservaring.

 

Maximale Endpoint Protection

De laatste endpoint security-technologie voor de nieuwste bedreigingen. Bitdefender heeft consequent de beste Endpoint Protection, al drie jaar op rij op nummer 1 in onafhankelijke tests.

 

Sneller troubleshooten

Sneller troubleshooten met een volledig overzicht van de beheerde endpoints. Bij troubleshooten laat N-Central weten wanneer er iets fout gaat en het presenteert een gedetailleerde lijst van security events. Inloggen op het apparaat is niet nodig om te weten wat er gaande is. Uitgebreide rapportages laten zien hoe de bescherming ervoor staat.

 

Offerte aanvragen