Hand Alle diensten

Glasvezel / dsl / ip-vpn / mpls / 4g


Fundament van je organisatie

De basis om prettig te kunnen werken: Infrastructuur en connectiviteit. SPEYK biedt je verschillende mogelijkheden om een goede basis te leggen binnen je organisatie. Haar team Connectivity en Voice met specialisten op dit gebied adviseert je graag in de juiste oplossing.

 

De beste keuze voor jouw organisatie

SPEYK werkt samen met de grote spelers in het leveren van verbindingen (KPN en Eurofiber). Dit doet zij om bedrijven en onderwijsinstellingen een stabiele en betrouwbare verbinding te kunnen bieden.

 

De prettige dienstverlening van SPEYK

Het fijne van de partnerschappen met KPN en Eurofiber is dat SPEYK gebruik maakt van de betrouwbare diensten, maar je profiteert van de dienstverlening van SPEYK. Zo stuurt SPEYK je de factuur en bel je SPEYK bij calamiteiten. Haar team ondersteunt je vervolgens in de contacten met de provider.

 

Type verbindingen

Welk type verbinding je afneemt is afhankelijk van je wensen en de locatie. SPEYK biedt zowel verbindingen over koper als glasvezel als via een zendmast (4G). SPEYK biedt je een breed scala aan technologieën zodat zij je de beste oplossing kan bieden.
 
 

Weten wat er mogelijk is?

 

Doe de check

Offerte aanvragen