Hand Alle diensten

Identiteitenbeheer


Geen zorgen om meer om beheer van identiteiten

Jouw hele omgeving wordt opgebouwd binnen de recources van Microsoft, waardoor je geen eigen ADFS omgeving met eigen resources intern hoeft te hosten of gebruik hoeft te maken van de omgeving van een externe IT partner. SPEYK maakt hierbij gebruik van het betrouwbare platform Microsoft Azure.

 

Meer tijd en focus

Geen interne verantwoordelijkheid meer over het goed functioneren van de ADFS omgeving. SPEYK zorgt voor het beheer van de identiteiten. Je hebt daardoor meer focus en tijd voor functionele ondersteuning van je primaire processen en de eindgebruikers.

 

Flexibel en toekomstgericht

Door Microsoft Azure is het opschalen en afschalen van resources zeer eenvoudig. Een toename of afname van medewerkers is daardoor snel en eenvoudig te managen. Azure is hét cloudplatform van Microsoft: een groeiende verzameling geïntegreerde services voor bijvoorbeeld berekeningen, opslag, data, netwerken en toepassingen. Je werkt sneller, bent productiever en bespaart geld.

 

Wat krijg je met het identiteitenbeheer van SPEYK?

  • De brug tussen uw lokale ICT omgeving en de Cloud.
  • Betrouwbaar en stabiel identiteitenbeheer. Gehost, beheerd en gemonitord door SPEYK.
  • De verantwoordelijkheid ligt niet meer bij het jou, maar bij SPEYK voor een vast bedrag per maand, conform heldere DAP afspraken.
  • Geen eenmalige implementatie kosten.

 

Download de brochure

Offerte aanvragen