Hand Alle diensten

Infrastructure as a service


Werkplek Online van SPEYK

SPEYK biedt de complete online werkplek, waardoor jij overal je werk kunt doen. Beschikbaarheid staat in haar dienstverlening voorop. Geen zorgen meer over tijdig updaten, SPEYK verzorgt dit voor je. In combinatie met de beste technieken en support (gegarandeerde responstijden) neem je met vertrouwen jouw online werkplekken af bij SPEYK.

 

Server Online van SPEYK

Wanneer je SPEYK werkplek Online afneemt ontvang je een Windows™ werkplek in de cloud. SPEYK biedt haar services vanuit het datacenter BIT Ede, een kwalitatief en betrouwbaar datacenter. Het support team zorgt voor 24×7 monitoring en houdt jouw werkplek up to date.

Jouw server(s) worden gehost in de SPEYK Cloud. Beschikbaarheid staat in haar dienstverlening voorop. Geen zorgen meer voor het beheer op de server(s), voldoende resources en licenties. SPEYK verzorgt dit voor jou. In combinatie met beste technieken en support (gegarandeerde responstijden) neem je met vertrouwen jouw server(s) online af bij SPEYK.

 

Kennis en kunde

Een groot team van enthousiaste medewerkers zorgt op de achtergrond voor de correcte werking van de hard- en software en daarmee ook van jouw SPEYK Server Online. Deze beheerders houden zich bezig met het bijwerken van configuraties, het vernieuwen van licenties en het testen en uitrollen van patches. Indien onze specialisten een risico of een mogelijke verbetering constateren, informeren zij je proactief daarover en stellen zij alternatieven voor. Zo profiteer je optimaal van de bij ons aanwezige kennis en ervaring.

 

Jarenlange ervaring

SPEYK biedt al jaren alles in één beheerdiensten aan, waarbij het datacenter steeds belangrijker wordt. Je ICT omgeving verplaats je geheel of gedeeltelijk naar een beveiligd datacenter, de toegangscontrole is fysiek en werken op afstand is van hoog niveau. Kostenbesparing is een van de belangrijkste redenen voor uitbesteding. ICT beheer is de core business van SPEYK, zij zijn de controle over jouw ICT omgeving door het bieden van proactief beheer.

 

Dienstverlening

Wanneer je SPEYK Server Online afneemt ontvang je een high performance Windows™ server in de cloud. SPEYK biedt haar services vanuit het datacenter BIT Ede. Het support team zorgt voor 24×7 monitoring en houd jouw server up to date.

Offerte aanvragen