Hand Alle diensten

IT outsourcing


Wat doen we met onze ICT?
Jouw organisatie komt een keer voor de strategische vraag te staan: wat doen we met onze ICT? Blijven we het zelf doen of besteden we het uit. Het antwoord op deze vraag heeft grote impact, zowel op de ICT zelf, als op je business. SPEYK biedt al meer dan 15 jaar ICT-outsourcing diensten aan. Vanuit deze ervaring weten we dat veel van onze relaties steeds dezelfde overwegingen en beslistrajecten doorlopen. Hierdoor is SPEYK de partner om je hierin te adviseren en begeleiden.

Heldere en frisse dienstverlening.
Met een team van meer dan 35 medewerkers, verschillende specialismen en persoonlijkheden draagt zij zorg voor stabiele en betrouwbare omgeving om in te werken. Heldere en duidelijke afspraken zijn vastgelegd in haar Service Level Agreement. Flexibiliteit en kwaliteit in haar dienstverlening is een verademing voor SPEYK’s klanten.

Ervaring en SPEYK deelt dit graag.
SPEYK deelt graag haar ervaring bij klanten in soortgelijke projecten. Zo ervaar je de stappen en consequenties in outsourcingprojecten. SPEYK doet er alles aan om jou met vertrouwen deze stap te laten zetten.

Offerte aanvragen