Hand Alle diensten

Managed Endpoint Security & Protection


Altijd actieve beveiliging

Een complete oplossing die bedrijven uitgebreide bescherming biedt tegen uiteenlopende bedreigingen van virussen, spyware en hackers. Met deze oplossing beschik je over altijd actieve beveiliging van werkplekken en servers. SPEYK beheert de Endpoint Security & Protection volledig. Bijkomend kan er gebruik worden gemaakt van de supportdesk van SPEYK en zijn responstijden gegarandeerd.

SPEYK gebruikt voor deze dienst SolarWinds N-able Security Manager: AV Defender is gebouwd op het Bitdefender Internet Security platform met de beste bescherming en de laagste impact op de prestaties.

 

Werkplekken en servers in beheer

De werkplekken en servers worden voorzien van software agents die SPEYK in staat stelt ze te beheren. Een groot team van enthousiaste medewerkers zorgt op de achtergrond voor de correcte werking van de software en daarmee ook SPEYK| Managed Endpoint Security & Protection op werkplekken en servers.

 

Endpoint Security Protection

Bedreigingen van vandaag zijn alomtegenwoordig en zeer schadelijk. Bitdefender heeft zich bewezen in onafhankelijke tests tot de beste endpoint security software bescherming. Goede bescherming betekent niet langer het vertragen van de werkstations van gebruikers en servers in het netwerk. Security Manager biedt uitstekende bescherming met een minimale impact op de gebruikerservaring.

 

Maximale Endpoint Protection

De laatste endpoint security-technologie voor de nieuwste bedreigingen. Bitdefender heeft consequent de beste Endpoint Protection, al drie jaar op rij op nummer 1 in onafhankelijke tests.

 

Sneller troubleshooten

Sneller troubleshooten met een volledig overzicht van de beheerde endpoints. Bij troubleshooten laat N-Central weten wanneer er iets fout gaat en het presenteert een gedetailleerde lijst van security events. Inloggen op het apparaat is niet nodig om te weten wat er gaande is.

 

Download de brochure

Offerte aanvragen