Hand Alle diensten

Microsoft Azure


SPEYK is partner in innovatieve en vooruitstrevende oplossingen voor bedrijven en het onderwijs met als doel de bedrijfsresultaten van haar klanten te verbeteren. SPEYK is gespecialiseerd in de implementatie, optimalisatie, onderhoud en kennisbehoud van diverse cloud services als Azure, Office 365 en SharePoint. Zij werkt samen met bedrijven en het onderwijs in heel Nederland. Daarnaast heeft zij ook internationale projecten onder haar hoede.

 

Gecertificeerd focus partner van Microsoft

SPEYK is gecertificeerd en gespecialiseerd in Microsoft Cloud Services, zoals:

  • Office 365
  • Azure
  • SharePoint
  • Intune
  • Enterprise Mobility Suite (EMS)
  • Skype for Business

Aangezien een goed partnerschap met Microsoft een vereiste is om de beste dienstverlening te kunnen bieden, heeft SPEYK naast persoonlijke contacten gezorgd voor cloudccompenties en certificeringen binnen het cloud segment, waardoor zij als één van de weinige partners zich een Tier One Partner mag noemen, waardoor zij direct kan inkopen binnen het kanaal. SPEYK is hierin niet afhankelijk van toeleveranciers.

 

Gespecialiseerd cloud team

De Business Unit Cloud van SPEYK is volledig ingericht met alle kennis en kunde omtrent de implementatie en begeleiding in cloud services. Aangezien SPEYK door haar jarenlange ervaring binnen dit segment weet dat er bij de overgang naar een digitale werk of leeromgeving meer komt kijken dan enkel de implementatie van de oplossingen heeft zij diensten ontwikkeld om haar klanten optimaal te kunnen laten profiteren van de nieuwe omgeving.

  • Requirements Analyse
  • Cloud support
  • Trainingen en workshops

Heldere afspraken
SPEYK werkt met een helder SLA waarin de afspraken met onze klanten binnen drie verschillende smaken worden gemaakt. Van basis dienstverlening naar zeer uitgebreid. Zo biedt SPEYK voor iedere organisatie een passende SLA.

 

Azure door SPEYK: Kwaliteit in de totale ervaring

Wanneer je denkt aan het starten met Azure als fundament, werk je samen met SPEYK. Een partner die je kwaliteit biedt in zowel de begeleiding als in de oplossing. SPEYK is jarenlang focus partner van Microsoft door haar expertise in cloud services. Zo is SPEYK continu in ontwikkeling als het gaat om de adoptie van nieuwe mogelijkheden en technologieën d.m.v. trainingen en sessies. Hierdoor geniet je als organisatie van vele voordelen naast de productiviteit- en efficiëntie slagen die de oplossingen, zoals SharePoint je bieden.

azure

Advies
SPEYK ontwikkelt continu binnen Azure en bouwt samen met je aan een platform, die bij jouw organisatie en haar processen past. Zo heeft SPEYK diverse diensten ontwikkeld om samen met jou tot de beste keuzes te komen. Ook levert SPEYK diensten op het Azure platform zoals bijvoorbeeld identiteitenbeheer. Zij begeleidt je van het begin en blijft met je in gesprek om te zorgen dat je het beste uit jouw Azure platform haalt. 

Neem contact op met SPEYK voor meer informatie

Offerte aanvragen