Hand Alle diensten

Microsoft Teams


SPEYK cloud service expert

SPEYK is partner in innovatieve en vooruitstrevende oplossingen voor bedrijven en het onderwijs met als doel de bedrijfsresultaten van haar klanten te verbeteren. SPEYK is gespecialiseerd in de implementatie, optimalisatie, onderhoud en kennisbehoud van diverse cloud services als Teams, Azure, Office 365 en SharePoint. Zij werkt samen met bedrijven en het onderwijs in heel Nederland. Daarnaast heeft zij ook internationale projecten onder haar hoede.

 

Gecertificeerd focus partner van Microsoft

SPEYK is gecertificeerd en gespecialiseerd in Microsoft Cloud Services, zoals:

  • Office 365
  • Azure
  • SharePoint
  • Intune
  • Enterprise Mobility Suite (EMS)
  • Skype for Business
  • Teams

Aangezien een goed partnerschap met Microsoft een vereiste is om de beste dienstverlening te kunnen bieden, heeft SPEYK naast persoonlijke contacten gezorgd voor cloudcompenties en certificeringen binnen het cloud segment, waardoor zij als één van de weinige partners zich een Tier One Partner mag noemen, waardoor zij direct kan inkopen binnen het kanaal. SPEYK is hierin niet afhankelijk van toeleveranciers.

 

Gespecialiseerd cloud team

De Business Unit Cloud van SPEYK is volledig ingericht met alle kennis en kunde omtrent de implementatie en begeleiding in cloud services. Aangezien SPEYK door haar jarenlange ervaring binnen dit segment weet dat er bij de overgang naar een digitale werk- of leeromgeving meer komt kijken, dan enkel de implementatie van de oplossingen, heeft zij diensten ontwikkeld om haar klanten optimaal te kunnen laten profiteren van de nieuwe omgeving.

 

Heldere afspraken

SPEYK werkt met een helder SLA waarin de afspraken met onze klanten binnen drie verschillende smaken worden gemaakt. Van basis dienstverlening naar zeer uitgebreid. Zo biedt SPEYK voor iedere organisatie een passende SLA.

 

Kwaliteit in de totale ervaring

Wanneer je denkt aan een nieuwe manier van samenwerken, ofwel Teams, wil je samenwerken met een partner die je kwaliteit biedt in zowel de begeleiding als de oplossing. SPEYK is jarenlang focus partner van Microsoft door haar expertise in cloud services. Zo is SPEYK continu in ontwikkeling als het gaat om de adoptie van nieuwe mogelijkheden en technologieën door middel van trainingen en sessies. Hierdoor geniet je als organisatie van vele voordelen naast de productiviteit- en efficiëntie slagen die de oplossingen bieden.

 

Advies

SPEYK biedt je advies, bouw en begeleiding in het gehele migratie proces naar Microsoft Teams. Benut alle nieuwe mogelijkheden en laat je door ons informeren.

Offerte aanvragen