Hand Alle diensten

Office 365 en SharePoint Online Support


Altijd support van SPEYK

SPEYK biedt je IT dienstverlening in de smaak die bij jouw organisatie past. Wil je graag een servicedesk kunnen bereiken bij vragen of problemen met jouw Office 365 en SharePoint Online? Dan is Office 365 en SharePoint Online Support de oplossing voor jou. Met deze dienst maak je gebruik van de beheer- en supportmogelijkheden van SPEYK op het gebied van Office 365 en SharePoint Online. Binnen deze dienst worden 2 on site consultancy dagdelen gefaciliteerd.

 

GECERTIFICEERD FOCUS PARTNER VAN MICROSOFT

SPEYK is gecertificeerd en gespecialiseerd in Microsoft Cloud Services, zoals:

  • Office 365
  • Azure
  • SharePoint
  • Intune
  • Enterprise Mobility Suite (EMS)
  • Skype for Business

 

GESPECIALISEERD CLOUD TEAM

De Business Unit Cloud van SPEYK is volledig ingericht met alle kennis en kunde omtrent de implementatie en begeleiding in cloud services. Aangezien SPEYK door haar jarenlange ervaring binnen dit segment weet dat er bij de overgang naar een digitale werk of leeromgeving meer komt kijken dan enkel de implementatie van de oplossingen heeft zij diensten ontwikkeld om haar klanten optimaal te kunnen laten profiteren van de nieuwe omgeving.

Heldere afspraken
SPEYK werkt met een helder SLA waarin de afspraken met onze klanten binnen drie verschillende smaken worden gemaakt. Van basis dienstverlening naar zeer uitgebreid. Zo biedt SPEYK voor iedere organisatie een passende SLA.

 

Download de brochure

Offerte aanvragen