Hand Alle diensten

Professional services, consulting & IT strategie


Kennispartner in ICT.
SPEYK staat gelijk aan kennis en kunde binnen ICT. Zo kan je bij haar terecht voor zowel traditionele diensten (incl. hardware) tot aan de meest geavanceerde cloud technieken. De beheerde services van SPEYK zorgen ervoor dat je geen zorgen meer hebt over ICT en dit overlaat aan de professionals van SPEYK.

Goed en heldere consults.
Wanneer je merkt dat je organisatie hinder ondervindt door een onstabiel of verouderd netwerk maak je de stap naar een partner die jou en ICT snapt. SPEYK is zo een partner en ondersteunt je door advies en indien gewenst slimme consults en services om tot een juiste beslissing te komen. Een roadmap geeft jou en je organisatie zicht op de stappen die jouw organisatie dient te bewandelen naar een optimaal functionerende organisatie waar medewerkers prettig in werken.

IT strategie.
Een organisatie als een geoliede machine bereik top down. Vanuit jouw visie, missie en organisatiedoelen koppelt SPEYK slimme ICT, welke jou helpt je ambities te verwezenlijken. Van strategie tot aan de adoptie van nieuwe werkwijze door medewerkers. SPEYK begeleidt je van a tot z.

Offerte aanvragen