Hand Alle diensten Download brochure

Security as a Service


Digitale tijdperk. Nieuwe kijk op Security.

We leven en werken in het digitale tijdperk en dit vraagt om een nieuwe kijk op security. Jouw beleid van destijds voldoet niet meer.  Een sterk security beleid plus doordachte uitvoering anno de eisen van nu is een must.

 

Security as a Service.

Met SPEYK | Security as a Service beschik je over een dienst die jouw organisatie beschermt tegen een breed scala van bedreigingen. SPEYK maakt gebruik van het betrouwbare NG Firewall platform van Barracuda Networks.

 

Nummer 1 in beveiliging: Barracuda Networks.

Onze partner Barracuda is nummer 1 in beveiliging en is met meer dan 150.000 aangesloten organisaties één van de grootste spelers binnen de security markt. De NG Firewall bevat volgende functionaliteiten:

♦ Web Security
♦ Web Filter
♦ Malware Protection
♦ Advanced Threat Detection
♦ Barracuda F80 technology; 1.35GB throughput

 

GDPR, ben jij al voorbereid?

Ben jij al voorbereid op de nieuwe Europese Data Protectie wetgeving die vanaf 2018 in gaat? Alle organisaties die werken met gevoelige data zullen met de GDPR te maken krijgen. De wet is ontwikkeld omdat de Europese Unie een eenduidige en veilige Europese Digitale omgeving wil creëren. Europa wil met deze wet haar burgers beschermen tegen data verlies en diefstal door organisaties die data verwerken te dwingen hier voorzichtig mee om te gaan. Voor het verzamelen, verwerken, gebruiken en het van data gaan er dus zaken veranderen. SPEYK vindt dit een mooie ontwikkeling, de samenleving digitaliseert immers steeds verder en organisaties blijven helaas achterlopen op security van hun netwerk. We worden nu ‘gedwongen’ om hier goed mee om te gaan.

SPEYK ondersteunt jou in dit proces en biedt diensten om jouw organisatie te matchen aan de veiligheidseisen van nu.  Security as a Service is één van de vele mogelijkheden die SPEYK biedt.

Offerte aanvragen