Hand Alle diensten

ICT Security Check


Aandacht voor beveiliging: wereldwijde virusaanvallen en hacking.
Mondiale aanvallen. Organisaties die hierdoor in de problemen komen. Netwerken die down gaan, bestanden die niet meer benaderd kunnen worden etc. Dit resulteert in het stoppen van jouw bedrijfsprocessen en dienstverlening. Dit heeft enorme consequenties voor jouw organisatie, die voorkomen hadden kunnen worden.

Ben jij zeker van een veilig netwerk?
De beveiliging van jouw netwerk en systemen vergt structureel aandacht en beheer. De security specialisten van SPEYK uit Veenendaal ondersteunen je in de implementatie en configuratie van het brede scala aan beveiligingsoplossingen. Maar zeker na de initiële installatie is het belangrijk om de systemen aandacht te blijven geven. Hoe lang is het geleden dat je een professionele en complete security check hebt gedaan?

De ICT Security Check van SPEYK: De APK van jouw netwerk.
Met de ICT Security Check krijg je inzichtelijk welke potentiële risico’s en kwetsbaarheden een gevaar vormen voor de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen en doelstellingen. Daarnaast biedt SPEYK een stappenplan (onderdeel van rapportage), waarin naar aanleiding van de uitkomsten een aanbeveling gedaan wordt van de stappen naar een veilig ICT netwerk.

Welke onderdelen onderzoekt SPEYK?

  • Werkplekken
  • Servers
  • Firewall
  • E-mailomgeving
  • Backup en Disaster Recovery
  • LAN en Wireless netwerk

Rapportage ICT Security Check.
Na een uitgebreide check verwerkt SPEYK haar bevindingen in een rapport. Hierin presenteert zij:

  • Beschrijving van de geconstateerde bevindingen;
  • Beschrijving van de aanbevelingen;
  • SPEYK tips & tricks onepager “hoe voorkom en herken ik ransomware?”

In een persoonlijk gesprek licht SPEYK het rapport toe. Mocht je direct stappen willen ondernemen, is SPEYK tevens de organisatie die daadwerkelijk kan bouwen aan jouw netwerk en zorgt voor de continuïteit.

Ook de privacywetgeving heeft meer impact dan je denkt.
De Meldplicht datalekken verplicht jou als persoon of organisatie een melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) wanneer er sprake is van een datalek. Wanneer de AP een overtreding constateert geldt een boete (max € 820.000,-). In alle andere gevallen krijg je als organisatie eerst bindende aanwijzingen. Als je naar de gevolgen kijkt van een privacy issue, mag je als directie en ICT manager deze wetwijziging niet langer negeren. Denk in oplossingen.

Maak de eerste stap en doe de ICT Security Check voor inzichten én vervolgstappen! Je hoort waar jij staat en ontvangt de handvatten om actie te ondernemen. Vraag de specialisten van SPEYK om een voorstel.

 

Download de brochure

Offerte aanvragen