Hand Alle diensten

All-in Beheer & Support


Het beste van SPEYK gecombineerd in één compleet pakket. Dat is All-in Beheer & Support voor bedrijven en het onderwijs.

 

De beste dienstverlening voor één prijs

Geen moeilijke constructies en verschillende niveaus in dienstverlening. SPEYK staat voor alleen het beste zowel in ICT diensten/producten als de dienstverlening hieromheen. Daarom biedt SPEYK enkel de beste dienstverlening bij All-in Beheer & Support.

Bij de All-in Beheer & Support betaal je een vast bedrag per maand per gebruiker. Dit is inclusief beheerdagen en changes tot 15 minuten. Het enige wat buiten de dienst valt is de aanschaf van hard-, software en changes boven de 15 minuten.

 

SPEYK staat altijd voor jou klaar

Om jou een up-to-date en veilige werkomgeving te bieden, staat support van SPEYK tot jouw beschikking. Je kunt altijd bellen naar de supportdesk die dag en nacht bereikbaar is. Maar je hebt ook een speciaal team wat voor jouw organisatie geselecteerd is en op locatie issues oplost. SPEYK begrijpt dat het prettig is om dezelfde consultants binnen jouw bedrijf of school te zien.

 

Rapportages door monitoring en beheer

Alle gegevens die SPEYK door monitoring en beheer verkrijgt uit jouw omgeving worden geanalyseerd en weergegeven in een rapport. Deze gegevens worden met jou besproken tijdens een Service Level Meeting.

 

Blijf zelf ook up-to-date

SPEYK biedt jou de beste up-to-date ICT en dienstverlening. Onze kennis delen we graag met jou door middel van workshops, ontbijtsessies en andere events. Check voor de komende events onze eventpagina.

 

Offerte aanvragen