Hand Alle diensten

Trainingen & workshops


Uniek zijn is onderscheiden.
SPEYK onderscheidt in de markt niet alleen door een breed scala aan diensten te bieden in traditionele ICT en de nieuwste Cloud Services. Ook voegt zij hier nog een schepje bovenop, waardoor haar dienstverlening echt van A tot Z is: Trainingen & Workshops binnen bepaalde technologieën of in algemener zin.

Adoptie medewerkers.
SPEYK ziet haar klanten graag succesvol zijn. ICT vormt hier een groot onderdeel in. Wanneer je als organisatie besluit op een nieuwe manier te gaan werken, met nieuwe technologieën en nieuwe tools voor medewerkers is enkel een implementatie niet voldoende. Door je medewerkers een training of workshop te geven en dit voldoende te herhalen zorg je ervoor dat jouw medewerkers optimaal kunnen gaan werken en profiteren. Het bedrijfsresultaat is hier natuurlijk volledig van afhankelijk.

Assortiment in Trainingen en Workshops.
Zowel binnen het traditionele dienstenpakket als het cloud services pakket zijn trainingen mogelijk. SPEYK heeft gecertificeerde trainers in dienst die jouw medewerkers kunnen versterken in kennis en kunde. In overleg met jouw vaste accountmanager maak je afspraken over de inhoud en aanvliegroute.

Offerte aanvragen