Voor de directeur

De kwaliteit van de bedrijfsvoering waarborgen en de knelpunten in het dagelijkse werken oplossen. Het belang van de medewerkers staat voorop en een prettige en veilige digitale werkomgeving is belangrijk. Met de moderne werkplek verlaag je de werkdruk voor medewerkers door technologie slim in te zetten. Zij kunnen altijd en overal, op elk apparaat, terecht bij hun persoonlijke en gedeelde documenten.

De moderne werkplek zorgt ervoor dat je blijvend kunt innoveren, met het oog op de toekomst en met aandacht voor de gebruikers. Daarnaast is je hele organisatie voorzien van complete werkplekken waar veilig en efficiënt op gewerkt kan worden, zonder zorgen om ICT.

“Met de 24/7 support zijn we dag en nacht verzekerd van de juiste ondersteuning op ICT gebied.”

Gerhard Frijling

Directeur, Driessen Food

De gamechanger met een moderne werkplek

Waarom een moderne werkplek? In een wereld waarin alles draait om digitale transformatie is flexibiliteit en mobiliteit belangrijker dan ooit, ongeacht in welke branche je beweegt. Mobiel werken is namelijk niet alleen werken vanaf een smartphone maar juist vanaf een werkplek die zich aanpast aan de behoefte, situatie en zelfs apparaat van de gebruiker.

Een kant-en-klare moderne werkplek waar uitsluitend met applicaties gewerkt kan worden die passen bij de rol of functie van de gebruiker. Creëer de digitale community waar binnen en zelf buiten de organisatie veilig, effectief en efficiënt samen gewerkt kan worden. Altijd en overal toegang tot documenten, e-mail, agenda en andere vertrouwde programma’s.

Contact opnemen